Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ağustos '17

 
Kategori
Futbol
 

İstikrar

Fenerbahçe yeni sezonda yeni hocasıyla istikrarlı sonuçlar almaya devam ediyor. Evinde 20 sezondur yenilmediği Trabzonspor ile yine 2-2 berabere kalarak bu sezona da puan kayıpları ile devam ediyor. Maça Burak'ın şok golüyle 1-0 geride başlayan Fenerbahçe yine defans-Volkan anlaşmazlığının kurbanı oldu bu golde. Golden sonra ipleri eline alan F.Bahçe Valbuena ve Alper ile etkili olmaya çalıştı. Ama sahada varlığı yokluğu belli olmayan RVP ile maalesef gol atmak Marsta su bulmak gibi bir mucize. 45 dakika boyunca 7 kez topla buluşup hiç isabetli pas şut atamayan RVP Van Hoijdonk ve Kuyt'dan sonra bize gerçekten çok acı geliyor. Bu iki ismin profosyanelliği ile RVP'nin arasında uçurumlar var. 3 sezonda F.Bahçeden 15 milyon euro alacak olan RVp'nin bu maliyetini sakat olduğunu bile bile imza attıran Aziz Yıldırım cebinden karşılamalıdır. Alper'in soldan ceza sahasına girip 4 Trabzonlunun arasından attığı şut ile beraberliği yakalayan Fenerbahçe soyunma odasına moralli gitti. Ancak 1-1'lik skor Aykut Kocaman'ın önce Soldado hamlesini yapmasını engelledi. 

Maçın ikinci yarısına da Volkan'ın saçma sapan yediği gollere bir yenisini ekleyerek başlamak Aykut Hoca'nın bütün planlarını altüst etti. Olcay'ı o pozisyonda boş bırakan Isla ve Dirar suçlular ancak o mesafeden üzerine gelen ve kapattığı 1 metrelik bölümden topu içeriye alan Volkan artık futbolu bırakmalıdır. İnanın ki tribünlerden daha fazla destek olur Fenerbahçeye. Yeni transfer Giulliano ne olduğunu anlamadan üzerine 2-1'den maçı çevirme yükü binince biraz bocaladı. Ancak bir Alex olmadığını da Fenerbahçe taraftarının bilmesi gerekiyor. Geriye düşen Aykut Hoca Roman'ın yerine Soldado'yu da sahaya sürerek bütün riskleri aldı. Daha sonra etkisiz Dirar'ın yerine sezon başında gönderilmesi düşünülen Aatıf'ı alarak oyunu Trabzonspor yarı alanına yıktı. Sağlı sollu bindirmelerin sonunda kötü ortaya gözleri kapalı kafa vurmaya çalışan Kucka penaltıya sebep oldu ve maç 2-2 bitti. Kadıköyde son senelerde moda olan sonuç beraberlik 2 takımında işine yaramadı.

Maçın hakemi Ali Palabıyık özellikle Bero ve Pereira'nın sert futbollarına göz yumarak oyunun çok fazla durmasına sebep oldu. 26 faul yapan bir takımın maçı 2 sarı karttla bitirmesi çok mantıklı değil. Pereira geçen haftada direkt kırmızı kartlık 2 hareketine rağmen tek sarı ile maçı bitirmişti bu maçta da aynı tarz futboluna devam etti. Daha doğrusu bu oynadığına futbol denmez aslında. Bu adama hakemlerimizin ekstra dikkat etmesi gerekiyor. 89-90 sezonunda Tranzonsporda Yesiç diye bir kasap vardı bana nedense onu hatırlattı.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..