Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Nisan '11

 
Kategori
Futbol
 

İstiyorduk, kazandık

İstiyorduk, kazandık
 

Trabzonspor sevgisi


Bir maç dışında 29. Haftayı geride bıraktık. Son haftalara doğru girerken şampiyonluk yolunda ilerleyen Trabzonspor ve Fenerbahçe haftayı kayıpsız atlatarak şampiyonluk yolunda önemli bir engel daha aşılmış oldu. 

Fenerbahçe’nin Kadıköy de Gaziantep ile oynadığı maçın uzatma dakikalarında yediği golün ardından Trabzonspor’un mutlak kazanması gereken bir maçtı. 

2010-2011 sezonun da genel itibari ile iyi oynadığımız devre ikinci yarı idi. Bursaspor maçının ilk yarıdaki performans maça iyi odaklanıldığı fark edilmişti. İlk dakikalarda Burak’ın mutlak gol kaçırması taraftarı heyecanlandırmış ilerleyen dakikalarda hiç düşmeyen temponun taraftar desteğini alarak rahat maç kazanılacak görünümünü oluşturmuştu. Oynanan güzel futbol karşısında beklenen gol Burak’tan gelmişti ve ilk yarıda ki bu gol performansın ödülü niteliğindeydi. 

İlk yarıdaki futbol ikinci devreye pek yansımamış kısmi ataklarla ile pozisyon yakalayarak gol denemeleri Umut ve Burak tarafından başarısız olmuştu. İlk yarıda bulduğumuz golle rahat bir maç seyrederiz dediğimiz maçtan yine heyecanı son düdüğe kadar olan stresli bir maç geçirerek Trabzonspor maçlarının maç boyunca rahat geçmeyeceği kanıtlandı. 

Trabzonspor taraftarını tebrik etmek gerekir. Şampiyonluk isteyen Trabzonspor taraftarının , 22 661 kişi taraftarın tribünleri doldurması ve maç boyunca destekleri, tezahüratları eksik etmemeleri şampiyonluğa ne kadar odaklandığının resmi göstergesi oldu. 

Bir gün aradan sonra Bursa galibiyeti ile liderliği tekrar geri alarak şampiyonluk yolundaki avantajımız devam etmekte. Şampiyonluk yolunda ilerleyen Fenerbahçe’nin futbol dışında yapılan müdahalelere kulak asmadan Trabzonspor kendi futbolunu ortaya koyarak onurlu bir şekilde mücadelesini devam ettirerek avantajlı girdiğimiz son beş maça daha motiveli olacağı inancındayız. 

29. haftayı da kayıpsız atlatmak istiyorduk ve de ilk yarıdaki güzel futbolla Bursa engeli geçildi. Sırada Fenerbahçe’ye hiç direnmeyen Eskişehirspor var. İstanbul takımlarına karşı futbolu etkili olamayan Anadolu takımların nedense Trabzonspor’a karşı olağan üstü futbol oynanması yıllardan beri anlayamadığımız istatistik. 

Taraftar şampiyonluğu bekliyor, Cuma günü oynayacağımız Eskişehirspor maçını da kazanarak şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak ilerlemek istiyoruz. Takım şampiyonluğa inandı, taraftarda aynı şekilde inandı. Artık bu saatten sonra geri dönüş yok ya şampiyonluk olacak, ya şampiyonluk olacak.  

 
Toplam blog
: 45
: 551
Kayıt tarihi
: 18.01.11
 
 

1988 yılında Çaykara doğumluyum. Bulancak ta ikamet etmekteyim. Yazı yazmayı hobi olarak yapmakta..