Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Şubat '15

 
Kategori
Güncel
 

İsviçre bankaları out

İsviçre bankaları out
 

Büyük skandal olarak gözüksede bizim toplum bunuda görmezden gelecektir. (balık hafızalı olduğumuz için) İsviçre bankasından sızan bilgilere göre tam 3000 Türk'ün hesabı olduğu ortaya çıktı. Bu ne anlama geliyor? Türkiyeden çaldıklarını çırptıklarını güvenli buldukları İsviçre bankalarına emanet etmişler. Sanırım sana ne diyorsunuz, haklısınız bana ne!! Sadece merak ediyorum; neden? Türkiyede banka kalmadı mı da İsviçre bankalarına yönelmişler.

Kafamı kurcalayan sorular var. Bu hesaptaki paralar alın teri ile kazanıldıysa kimden gizliyorlar, faizi yüksek veriyorsa ki, faiz haram diyen biri niye harama el uzatsın.Sanırım listede bulunanlar bununda bir açıklamasını bulurlar. Malum seçimler yakın ve kıran kırana bir mücadele olacağı için tabiki de rakip tökezlesin diye konulan bir taş olarak nitelendirilecektir.    

Bu arada sanırım malum banka,büyük tazminatlar ödemeyi göze almalı, çünkü benim tanıdığım kadarı ile bunu yanlarına bırakmazlar. Bizde nemi olur? Bizdede unutulanlar listesinde bir numaraya oturur.

 
Toplam blog
: 173
: 568
Kayıt tarihi
: 15.01.10
 
 

Kamuda çalışıyorum, dünyalar tatlısı üç tane yavrum var. Burda bulunmamın sebebi hayatı sizlerle ..