Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Temmuz '07

 
Kategori
İlişkiler
 

İsyanım

İsyanım
 

Artık isyan edesim geliyor. Dünyada olanlar ve yaşananlara. İsyan edesim geliyor güzel ülkemde yaşananlara. Televizyonlar artık yozlaşmanın ve çirkinliğin aynası olmaya başladı. Bazen sinirimden ağlamak geliyor. Bazen kızgınlığımdan bağırmak geliyor ve haykırmak istiyorum. Yeter yeter artık dursun bu çirkinlikler.

Öyle insanlar çıkıyorki diyorumki insanlarımız bu kadar salak mı? Ya da öyle olaylar var ki her türlü pisliğin ve edepsizliğin alkış aldığı ve onaylandığı. Ne oldu bizlere? Bizler bu kadar kötümüydük? Bu kadar rezilmiydik? Bütün iğrençlikleri yapacak kadar eğitimsiz ve kşiliksizmiyiz. Hayır hayır bizleri böyle yapanlar utansın. Bizler böyle insanlar değiliz.

Küçücük masum bir kızı zorla kirletip peşinden vahşice öldürmek. Bu bizim kanımızda ve kitabımızda yazmaz. Bunları yapanlar ve bunları o hale getirenler esas suçlı onlar. Yazık değilmi tazecik insanlara. Yazık değil mi ülkemize. En önemlisi bunu yapan yazık değil mi sizlere. Bir hiç uğruna bütün bu rezilliklere katlanmak ne kadar doğru?

Ruhum ve benliğim bu kirliliğe dayanmıyor. Bazen yok oluyorum ve isyanları oynuyorum. Bir avuç petrol vb. uğruna nice masum insanlar katlediliyor. Başı parçalanmış, ayağı, kolu gitmiş körpeci yavrular, kadınlar, erkekler ne uğruna kocaman bir hiç.

Üç günlük dünyada üç gün için bu tüm rezilliklere, zalimliklere ne gerek var. Sevgiyle, hoşgörüyle, kardeşçe yaşamak dururken ne bu zalimlik. Değişsin kaderimiz. Değiştirelim ve değişmesi için elimizden geleni yapalım.

 
Toplam blog
: 196
: 493
Kayıt tarihi
: 28.06.07
 
 

Doğayı seviyorum. Onun içinde yaşamayı ve güzelliklerini tatmayı seviyorum. Yaşamayı ve hatta ölü..