Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Kasım '18

 
Kategori
Turizm
 

İtalya Lüks Etkinlik Destinasyonu Tanıtım

İtalya Lüks Etkinlik Destinasyonu Tanıtım
 

GEYİKLERLE GOLF
 
Yaşam Tarzına Derinlik Kazandıran Ülke İtalya
 
TÜRSAB Genel Merkez Binası’nda, İtalyan Seyahat Acentaları ve Resort Hotel temsilcileri tarafından “İtalya Lüks Etkinlik Destinasyonu Tanıtım -B2B Workshop” konulu tanıtım etkinliği gerçekleştirildi.
 
İtalya’yı destinasyon olarak tanıma özelliğinde olan toplantıda VIP özel adada bulunan, Hotel bünyesi içinde uçsuz bucaksız yeşil alan içinde yer alan Golf sahası etrafında geyiklerin, ceylanların, flamingoların oluşu tabiatla birliktelik, oteli ön plana çıkaran turizmde özlenen destinasyondu.
 
TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyesi Tansu Demir yaptığı Türkçe ve İtalyanca konuşmasında birbirini seven iki ülkenin pek çok yönden ortak kültürlerimiz olduğunu, ekononomi, finans otomotiv, tekstil başda olmak üzere pek çok sektörde beraberliğimiz, turizm alanında varlık göstermesi üst düzey boyutlara çekileceği inancında olduğunu dile getirdi.  
 
World Fine Selections Ceo ve Firma sahibi Marianatonietta Princivalle ve  World Fine Selections Türkiye Temsicisi Hale Tokmakcıoğlu ve TÜRSAB iş birliği içinde gerçekleşen toplantıya Palazzo Della Fonte Grand Hotel satış direktörü Patriza Di Martino,  Borgo Egnazia Hotelden Maddalena Riva, Boutıque Hotel Zenana, Trentıno Alto Adıge, Marcegaglia Hotelden Fulvio Badetti Hotel Palazzo Barbarıgo, Venıce, Hotel Russott Venıce Albarella, hotel temsicileri katıldılar.
 
Sunumlardan bazı özetler; Uluslararası Venedik Marco Polo hava alanına sadece 10 dakika uzaklıkta, Avrupa'nın en büyük şehir parkı olan San Giuliano Park'ta bulunan, Russott Hotel Venezia hotel eğlenceli bir konaklama vaad ediyor. Jogging, bisiklete binme ve Venedik'e bakan keyifli yürüyüşler vs. çeşitli dinlenme aktiviteleri sunuyor.
 
World Fine Selections seçenekleri içerisindeki, düğün paketleri, özel kutlama programları paketi, Balayı gibi özel etkinlikler bulunuyor.
 
12 köşkü ve iki bahçesi, “olağanüstü evrensel değer” başlığıyla UNESCO’nun Dünya Miras Listesi’nde yer alan, Rönesans yaratıcısı, Medici ailesinin bulunduğu Toskana bölgesindeki Yeşil bir vadide bulunan Mugello kırsal turizmin en iyi fırsatlarını veriyor.
 
Önce İtalya’ya, sonra Fransa ve İngiltere’ye yayılan Medici bahçelerin bulunduğu Toskana İtalyanların doğan her çocuk için bir servi diktiği yer. Bu köklü bahçecilik kültürü sayesinde, ülkede süs bitkileri ve fidancılık sektörü İtalya ekonomisinin yüzde 5’ini oluşturuyor.
 
Kırsal turizm yanı sıra kültür varlıkları ile sayısız kaleler, mezralar, sanat ve tarih bakımından zengin manzaralar, müzeleri ve kiliseleri ziyaret etmek mümkün
 
Sunum sonrası Türk seyahat acentalarıyla B2B görüşmelerle toplantı devam etdi.
 
Lamistajans Acenta sahibi Fulden Onat ile Yaptığı görüşmeden sonra kısa bir söyleşi gerçekleştirdik.
 
Fulden Onat, firma faaliyet alanı hakkında;, Açılışlar, ürün lansmanları, bayi toplantıları, motivasyon gezileri, kurumsal organizasyonlar, davet organizasyonları gibi tüm etkinliklerin organizasyon sunumunuzdan masa sandalye giydirmeye, ulaşımdan sanatçı teminine kadar gerekli planlamaları müşteri talepleri doğrultusunda yaptıklarını aktarıyor.
 
Müşterilerden yurt dışı toplantıları, yeni turizm trendi evlilik kutlama paketlerin geldiğini bu toplantının çok faydalı olduğunu söylüyor.
 
yilmazparlar@yahoo.com
 
 
Toplam blog
: 27
: 86
Kayıt tarihi
: 11.11.18
 
 

İstanbul üniversite şletme Fakültesi mezunu Turizm kültür sanat yüksek lisans Basın  ..