Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '10

 
Kategori
Güncel
 

İtfaiye haftaı kutlu olsun

İtfaiye haftaı kutlu olsun
 

İtfaiye Haftası dolayısıyla,Başkan Macit Özcan'a,Özdemir tarafından çiçek verildi.


Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı İbrahim Özdemir, “İtfaiye Haftası” dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
İtfaiyecilik mesleğinin en riskli ve en stresli meslekler grubu içerisinde olduğunu belirten İbrahim Özdemir, “Her yangın türü farklı bir risk içerir. Bazı yangınlarda itfaiyeciler çöken bir çatının altında kalabilir, bazılarında patlama ile karşılaşabilir, bazılarında yoğun dumandan zehirlenebilir veya bir boşluğa düşebilir. Bu yüzden itfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan bir meslektir” dedi.
Her canlı ateşten kaçarken, itfaiyecilerin kendisini ateşe attığını vurgulayan Özdemir, “İtfaiyecilik mesleğinde olay yerine en kısa zamanda ulaşmak büyük önem taşır. O yüzden tüm bunların yanı sıra, itfaiyeciler olay yerine en kısa zamanda varma gerginliği ve stresini de yaşarlar” dedi.
“Tüm bu risklere rağmen Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Teşkilatı olarak, kentte yaşanan yangın olaylarına en kısa zamanda ve doğru bir şekilde müdahale etmeye çalışıyoruz” diyen İbrahim Özdemir, “Mersin İtfaiye Teşkilatı’nın, başta merdivenli araçlar olmak üzere birçok önemli malzemelerinin temin edilmesinde duyarlı ve ilgili davranan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan’a teşekkür ediyor, yangınsız ve afetsiz günler dilerken, tüm meslektaşlarımın İtfaiye Haftası’nı kutluyorum” dedi.

 
Toplam blog
: 775
: 835
Kayıt tarihi
: 20.06.08
 
 

1958 doğumluyum. Uzun yıllardır Mersin'de Gazeteci-Yazar olarak görev yapmaktayım. 1999 seçimleri..