Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Mayıs '09

 
Kategori
Siyaset
 

İtiraf…

İtiraf…
 

“Çözümden sonra Türk tarafını adım adım asimile edeceğiz” Bu sözler Kıbrıs Rum Yönetimi lideri Dimitris Hristofyas efendiye ait.

Türkiye Cumhuriyetinin 1970 – 2002 arası görev yapan tüm hükümetleri akılsızdı, vizyonsuzdu, itibarsızdı. Bu yüzden Kıbrıs sorununu bir türlü çözemedi. Sağolsun AKP geldi. İşbilir hükümet hemen ağırlığını koydu ve sorun çözüldü. Kıbrıs türkü artık son derece mutlu. Hatta ellerinden gelse hepsi seçimlerde AKPye oy kullanacak.

Böyle düşünen varsa işte size tokat gibi cevap.

Yıllardır Sayın Denktaş’ın ve aklıbaşında vatansever Türkiye ve Kıbrıs Türkünün sözlerini kulak arkası eden, hatta onları çözümsüzlükten yana oldukları gerekçesi ile suçlayan Sayın Talat Ve hamisi AKP hükümetinin politikaları Hristofyas’ı bu kadar açık konuşma durumuna getirmiştir. Bu demeç Hristofyasın Türk halkına ne kadar değer verdiğinin bir göstergesidir. Birde beyefendi bu konuda AB ile anlaştığını söylüyor. Eğer bütün bunlar doğru ise başta sayın Talat derhal istifa edip adayı terketmelidir.

Bu demece en çok üzülenlerden biri de anırım AKP olmuştur. İşte sayın başbakanın eline şimdi tarihi bir fırsat geçti. Bir “van minit” de Hristofyas’a çeker artık.

Cumartesi, Mayıs 16, 2009

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..