Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '11

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Ivana Sert "The End" mi?

Ivana Sert "The End" mi?
 

Evdeki hesap çarşıya uymadı ya da evde verilen röpörtaj gerçeğe uymadı. Ne demişti sosyetenin en güzel kadını (bana göre tabii) "eşim beni "bir kere" aldatırsa affederim." Yazılan çizilenlere göre Yurdal Bey o hakkını kullanmış ama sonuç düşündüğü gibi olmamış. Ivana hanım oğlunu alıp ülkesine yani Sırbistan'a tatile gitmiş. Yakın çevresine de boşanacağını söylediği iddia ediliyor. 

Yurdal Bey'in esmer bir hatunla görüntülenmesinden sonra gözler Ivana Hanım'a çevrilmişti. Önceleri bunu affdebileceğini ifade eden Ivana Hanım'ın görüntülerin ardından "gerçekse çok sert tepki veririm"dediği de ortaya çıktı. Bunun üstüne yazdığım iki yazımın ilkinde bu aldatmayı affedebileceğini söyleyen İvana Hanım'ın ne kadar açık ve dürüst olabileceğini sorgulamıştım. O Amerikalıların meşhur "Open Marriage" olayının benzerini yaşayabilirler mi düşünürken baktık ki Ivana Hanım o kadar açık değilmiş. 

Kendi cephemden aldatma hukukunda affetmenin verilen en kötü (kötü derken seçenekler içindeki en kötü ceza) ceza olduğunu düşündüğümden olsa gerek Ivana Hanım'ın boşanmayı düşünmesini yadırgamıyorum. Nasıl ki birinin size yalan söylemesini affetmiyorsanız aldatılmanın neresini affedeceksiniz. O kişiye nasıl evinizde, hayatınızda, yatağınızda yer vereceksiniz. Yanınızda yatan kişi sizi bir başkası ile kandırmış, hislerinizle oynamış ve aptal yerine koymuş. Tüm bunların üstüne bir bardak soğuk su içip olur böyle şeyler demek ne kadar gerçekci olur ? 

Son Söz : Magazin basınına yansıyan Yurdal Bey'in yine aynı esmerle görüldüğü yönünde. Ne diyelim. Vardır bir bildiği herhalde. 

 
Toplam blog
: 106
: 1591
Kayıt tarihi
: 11.07.11
 
 

Metin ve haber yazarı ..