Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ekim '10

 
Kategori
Basketbol
 

Iverson ve Oberto'yu Beklerken...

Iverson ve Oberto'yu Beklerken...
 

Fabricio Oberto


Basketbolda transfer gündemi iki 35 yaşındaki NBA yıldızına kilitlenmiş durumda.

Hürriyet gazetesinin haberine göre Beşiktaş Cola Turka, Allen Iverson'ın son iletilen teklife sıcak baktığını sadece "ufak tefek" pürüzler kaldığını açıkladı. Daha önce transfer için gereken sponsorun henüz bulunamamasını da "ufak tefek" olarak nitelendiren yönetimin bu defa hangi pürüzleri aynı şekilde adlandırdığı merak konusu. Çünkü bir transferde sponsoru, yani parayı, ufak bir pürüz olarak lanse etmek pek inandırıcı gelmedi bize. Ancak Iverson'ın Çin'den gelen teklifleri kabul etmemesi ilk engeli ortadan kaldırdı. NBA'den de bir teklif almaması durumunda yıldız oyuncu için Beşiktaş Cola Turka en yakın ihtimal olarak görünüyor.

NBA'den teklif bekleyen bir başka yıldız Efes Pilsen'in ilgilendiğini açıkladığı Fabricio Oberto. Oberto transferinde Efes Pilsen'e bir rakip çıktığından bahsetmiştik. Oyuncunun yetiştiği Arjantin kulübü Atenas de Cordoba'da oyuncuya "yuvana dön" çağrısı yaptı. Ancak yaptıkları açıklamada transferde kendilerini Efes Pilsen'in ardında konumlandırıyorlar. Yani Oberto'nun ilk tercihi NBA'de devam etmek. Eğer yakın zamanda beklediği teklifi alamazsa ikinci seçenek olarak Efes Pilsen öne çıkıyor. Hiç biri olmazsa elde kalan "şimdilik" son teklif ile eve dönüş yolunu tutabilir.

İki oyuncunun da Türkiye'de forma giymesi basketbol severleri heyecanlandıracağı gibi medyanın da basketbola daha fazla önem ve yer vermesini sağlar. Bu sebeple biz de bu iki transfer görüşmesinin nasıl sonuçlanacağını merakla bekliyoruz.

Kaynak: www.basketbank.net

 
Toplam blog
: 72
: 562
Kayıt tarihi
: 08.05.10
 
 

Anadolu Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü Mezunuyum...Basketbola 1986 y..