Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

AYFER AYTAÇ GAZETECİ YAZAR

http://blog.milliyet.com.tr/ayferaytac

04 Haziran '19

 
Kategori
Bayramlar
 

İyi Bayramlar Güzel Ülkem

GÜLE GÜLE RAMAZAN, HOŞ GELDİN BAYRAM...
GÜZEL İNSANLAR BAYRAMINIZI TÜM KALBİMLE KUTLUYORUM,
HER GÜNÜNÜZ BAYRAM TADlNDA GEÇSİN. SAMİMİ SEVGİLER...
Şevval ayı ve Mübarek Ramazan Bayramına eriştik çok şükür, hayırlara vesile olsun inşallah... Her giden güzellik gibi Ramazan ayı da ardında güzellikler olduğu kadar burukluk ve hüzün bırakıp gitti. Ne kadar özlesek de, yolunu gözlesek de 11 ay sonrasına kadar yok artık gelmeyecek. O büyük nimetti, yararlanan yararlandı; bakıp kalan nice fırsatlar kaçırdı. Bir daha ki Ramazan ayına kadar kim öle, kim kala.. yüce Allah (Celle Celaluhu) tüm Müslüman Alemine güzellikler versin. Her zor da, darda olanı korusun, kollasın ve nice Ramazanlara ulaştırsın inşaallah.
 
Ramazan bizim maneviyatımızın pekişmesi, birlik beraberliğimizin sağlanması ve sosyal dayanışmamızın artmasına ve bizim Rabbimize yakınlaşmamıza bir vesileydi. Her şeyden öte kulluk görevimizdi. Kimimiz bu görevi mümkün olduğunca doğru şekilde yapmaya çalıştık. Kimimiz kaçak güreştik, halimizi belli etmemeye özen gösterdik. Oruç tutup tutmadığımız Allah'la aramızda saklı kaldı. Kimileri alenen oruç yedi, kimse ona bir şey demedi. Herkes hayatında özgürdü. İbadete riayet edenin, Allah'ın buyruğuna uyanın, uygulayanın mükafatı yine Alklah (Celle.Celaluhu) tarafından ahirette verilecek olduğundan, bu bilinçte olanlar Ramazan ayından yararlanmaya gayret etti. Yüce Allah oruç ibadetini yerine getirmiş olanların oruçlarını kabul buyursun inşallah. 
 
Ve nihayet Ramazan Bayramına çok şükür sağ salim ulaştık. Tüm Müslüman kardeşlerimize hayırlı nice bayramlar temenni ediyorum. Sevdikleriyle beraber, şeker tadında bir bayram geçirmeleri dileğimle küçük, büyük herkese sevgilerimi sunuyorum. Hayırlı Bayramlar...
 
Ayfer AYTAÇ
ayferaytac.com
 
Toplam blog
: 622
: 205
Kayıt tarihi
: 08.12.14
 
 

Gazeteci-yazar ..