Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Eylül '11

 
Kategori
Futbol
 

İyi bir lig olacak gibi

Sezon başladı başlayacak derken biraz hızlı oldu ve 4.haftaya girdik. Fenerbahçe şike skandalı ile birlikte kenetlenme, birliktelik sloaganıyla almış olduğu gazla iyi gidiyor gibi. Sakatlıklar dolayısıyla eksikleri de var tabiki ama onlar gelince ne olur bilinmez. Emre ve Gökhan Gönül haricindekilerin çok fazla bir faydası olacağı kanaatinde değilim. Anlamadığım nokta neden bir tek Fenerbahçe şikayetçi bu 3-4 günde bir maç yapmaktan. Diğer takımlar sanırım bu işi keyifle yapıyorlar.

Beşiktaş kötü başladı ama son 2 maçta kazandılar. Trabzonsporı ise anlamakta zorlanıyorum. Sanırım İnter maçında başka bir takım vardı sahada. Galatasaray yeni bir takım kurdu bu sezon. İlk hafta maçında da yorumladığım gibi fazla bir değişiklik yok gibime geliyor geçen seneden. Fatih Terim neden 4-1-4-1 sisteminde ısrar ederki. Elindeki kadro Süper lig için iyinin ötesinde, Avrupa dada yoksun. O zaman bir an önce 2 forvete dönmesi gerekir.

Eskişehir ve Bursa da lige hızlı başladılar ama 3.haftada tökezlediler. Bunun yanı  sıra MP Antalyaspor ve İstanbul BBsporda hemen tökezleyenler arasında. Bir başka tökzeleyen grup ise hakmeler gibi. Lige çok iyi başladılar ama bu olumlu performans pek fazla uzun sürmedi. Pozisyon pşarak yorumlamak değilde hakemlerin daha fazla dikkat etmeleri gerekmektedir.  Diğer takımlarda zaman zaman sürpriz sonuçlar alıyor. Hakemlerin performansı da düzelirse bu lig bu sezon bayağı çetin geçecek. Tüm takımlara başarılar dileğiyle...

 
Toplam blog
: 4
: 85
Kayıt tarihi
: 25.06.11
 
 

Üniversite mezunuyum. Özel bir bankada çalışıyorum. Futbol izlemeyi, kitap okumayı seviyorum. Fanati..