Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '11

 
Kategori
Siyaset
 

İyi bir yaşam seviyesi istiyoruz, hayatımızı bizden çalmayın...

İyi bir yaşam seviyesi istiyoruz, hayatımızı bizden çalmayın...
 

İyi Bir yaşam seviyesi istiyoruz. Bunu hakediyoruz. Türk Milleti vatanını seven, hoşgörülü, saygılı, anlayışlı, merhametli bir toplum. İnançlı, şükretmesini bilen, hataları affeden, acizin yanında, vatanı için canını veren bir toplum. Yalan mı? 

Böyle bir topluma hizmet etmek onurdur. Gururdur. 

Hizmet ve önderlik edeceğiniz topluluğun bu vasıflarda olması bir yönetici için bulunmaz, paha biçilmez bir nimet değil midir? O yüzden İyi ve kaliteli bir hayat istiyoruz. Kaç yıl yaşayacağımız belli değil. Herkes günde 8 saat çalışırken bizler 12-18 saat çalışıyoruz. Sosyal haklarımızı koruyan yok. Evimizi, geçimimizi sağlamak için sineye çekmek zorunda kalıyoruz. Osmanlıdan beri kimse vatandaşının isteklerine kulak vermiyor. Çoculuklarımız için didinip duruyoruz. Türkiye'de her gün insanlar genç yaşta geçim sıkıntısı, sınav zorluğu, hayat endişesi, depresif ruh hali, stres içinde gencecik yaşlarda hayatını kaybediyor. Şurada şansımız yaver giderse 60-65 yıl yaşayacağız. Bu hayatı iyi geçirmek istiyoruz. Hayatımızı ve yaşlılığımızı garantide hissetmek istiyoruz. Çalışmakta problemimiz yok. İş istiyoruz. Hakkımızı savunun istiyoruz. Evimiz olsun istiyoruz. Bir dikili ağacımız olsun istiyoruz hayattan kayıp giderken. Hayatımız boyunca çalışıp sonra tam rahata erecek iken ölmek istemiyoruz. 

Şirin evlerimiz olsun, taleplerimize birileri değer versin, güne gülerek başlayabilelim, çocuklarımıza iyi eğitim verilsin, insan olarak saygınlıgımız olsun, problemlerimiz çözülsün, çözüleceğine inanalım istiyoruz. Bizim bu hakkımızı bizden neden çalıyorsunuz.... Allahtan korkan, bu hizmetleri vereceğine inanmayan, sadece itibar ve mevki için siyasette olmak isteyenler lütfen bu seçimlere katılmasın. Yoksa ben hakkımı helal etmiyorum. Arkadaşlar sizlerde hakkınızı helal etmeyin. 

Çalınan hayatlarımızın bedelini Hak'tan isteyeceğimizi öbür dünyada iki elimizin yakalarında olacağını bilsinler. Hadi bizim hayatlarımızın bir kısmı bizden çalındı ama çocuklarımızın hakkını yedirtmiyelim. Belli ki gücümüz yetmiyor onlar güçlüler. O zaman tek sığınacağımız İlahi adalet. 

Hayatımızı çalmayın. Bize iyi bir hayat sunabilecek vicdan ve bilgi birikiminiz yoksa Allah'tan korkun ve bu seçimlerde aday olmayın, bırakın gerçekten sevgiyle dolu hizmet vermek isteyenler aday olsun ve seçimlerde oy istesin. 

Kimsenin şu üç günlük dünyada bizden hayatımızı çalma hakkı yok öyle değil mi? Üniversite bitirenler sürünmesin, iş bulsun, çocuklarımız sınav sınav koşmasın yeterli okul olsun, yollarımız temiz ve düzenli olsun, herkesin ufakta olsa evi olsun, sağlığı için yeterli sosyal imkanlar olsun, ülkesini gezip görecek imkanlar olsun, bütün çocukların oyuncağı olsun, hayvanların yaşam hakkı olsun, çiftçi olmak itibar olsun, ekilsin biçilsin topraklarımız, kimseye borcumuz olmasın, Türk pasaportu haklı gururumuz olsun, her yerde bayrağımız dalgalansın, İstiklal marşımız her sabah gururla çalsın ve herkes hayatından emin ve itibarla yaşasın. Zor değil çünkü bu ülke çok zengin. Sadece eşit dağılım olsun. Ülke sadece İstanbul , İzmir değil her yer olsun. 

Lütfen tekrar istiyorum Hayatımızı Çalmayın .Bize iyi bir hayat sunabilecek vicdan ve bilgi birikiminiz yoksa Allah'tan korkun ve bu seçimlerde aday olmayın, bırakın gerçekten sevgiyle dolu, hizmet vermek isteyenler aday olsun ve seçimlerde oy istesin. ... 

 
Toplam blog
: 29
: 872
Kayıt tarihi
: 03.03.08
 
 

1968 İstanbul doğumluyum. 1989 YTU Fen-Ed Kimya Bölümü mezunuyum. Kimyagerim. 10 yıllık evliyim ve..