Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Üstkimliği ile insan, altkimliği yeterince kalabalık birisi; Eş, anne, öğretmen emeklisi. Doğa, Hayvanlar, Sanat, Kitaplar ve sıkı bir Fenerbahçeli. Yazdıklarım ve yazacaklarım hayatın ta kendisi. Söz uçar tınısı kalır, zaman geçer anısı kalır !..

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Milliyet Blog'da ilk günler

Öncelikle hoş geldiniz,Nermin Hanım!Murat Bey'e yazdığınız yorumda Denizli'yi görünce, merhaba demek istedim.Yazmayı ve paylaşmayı seviyorsanız en güzel ortam burası,iyi seçim olmuş.Selamlar!

08 Eylül 2015 20:20
Bir kitabın içinde olmak mutluluktur. (Acımadı ki)

Büyük Usta,merakla bekliyordum hep,ne zaman eleştirip yazacaksınız,diye,ama ne yalan söyleyeyim,bu kadar olumlu eleştiri beklemiyordum.Tuncay Bey'in anısı benim de favorim laf aramızda.Sevindim arkadaşlar adına.Bana da, eğer okuduysanız lafı fazla uzatmış demişsinizdir,eminim :)5-6 sayfayı doldurabilmek için malum pek sevdiğim Pamukvari ayrıntılı yazmıştım. Kendim de eleştiriyorum okudukça...Devamını bekliyoruz yazınızın! Teşekkürler!

24 Ağustos 2015 14:12
O da beni sever mi ki?

O "ki" varya o "ki" bazen de "Acımadı ki" olur,kitap adı olur, dönüşlere vesile olur ki.Siz o kitapta neden yer almadınız ki? Üstelik bu kadar güzel yazarken ki.. :) Selamlar.. (Son "ki" uymadı oraya ama olsun ki!)

21 Haziran 2015 22:57
 
Toplam blog
: 480
: 2046
Kayıt tarihi
: 27.03.07