Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '14

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

İyi huylu prostat büyümesinde en son uygulanan yöntem.

İyi huylu prostat büyümesinde en son uygulanan yöntem.
 

görsel alıntıdır


İyi huylu prostat büyümesini (benign prostat hiperplazisi) yüzde kırk oranında küçülten en son yöntem nedir? Diye sorarsanız,  DR. Levent Türk” ün ilginç bir tedavi yöntemi var. Yan etkisi neredeyse hiç olmayan bir yöntem . Bu yöntem, hanımlar için güzellik sektöründe kullanılan botoks maddesi. İyi huylu prostat büyümesinin (benign prostat hiperplazisi) tedavisinde kullanılıyor. Prostat dokusunda hücrelerin ölümünü sağlayarak, prostat dokusunu kalıcı olarak yüzde kırk oranında küçültüyor.

Bu yöntem lokal anestezi ile çok kısa bir sürede yapılıyor ve yan etkisi hiç yok. Hasta yürüyerek evine gidiyor.

Elli yaşından sonra prostatla ilgili rahatsızlıklar her erkeğin korkulu rüyasıdır. Kronik prostat iltihabında ise ağız yoluyla verilen antibiyotikler tam olarak prostat enfeksiyonunu önlememekte, geçici olarak baskılamaktadır. Dr. Levent Türk bunun için de direk prostat dokusunun içine antibiyotiği enjeksiyon yolu ile veriyor ve kesin tedavi yöntemini uyguluyor.

Yeni uygulanan bir yöntem olduğu için bir çok kişinin bu yöntemden haberi yok şu anda, ben de televizyonda zapping yaparken bu programı gördüm ve izledim. Paylaşım amacıyla bu yazıyı yazdım zira bu konu bir çok erkeği ilgilendiren bir konu ve erkekler tedavi için hangi yöntemi uygulayacakları konusunda kararsız kalıyorlar.

Sağlıklı ve mutlu kalın.

Sibel Koçarslan

 
Toplam blog
: 627
: 3456
Kayıt tarihi
: 11.06.11
 
 

Kendi halinde yaşayan doğa tutkunu, sıradan bir vatandaş. İnsanların dış güzelliğine değil iç güz..