Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '16

 
Kategori
Deneme
 

İyi ki doğdun küçük kuzum

İyi ki doğdun küçük kuzum
 

Babasının elini tuttuğu ilk resmini gördüğümde  daha dünyaya gözünü açalı 1 saat bile olmamıştı Ezgi Sena nın… Küçücük eli ve minik tırnakları pembe görünüyordu.   Henüz avuçlarıyla kavramamıştı hayatı, belli ki yumuşacıktı ve gül kokuluydu avuçları… Sonraki gördüğüm resimlerinde bilge bir bakış gördüm o minik gözlerinde…

Bugün Ezgi Sena mızın doğum günü... 1 yaşını doldurdu minik kuzucuk ...Aradan uzun yıllar geçecek, Ezgi Sena  büyüyecek. Ama Selma Teyzesi o resmi gördüğü ilk andaki hissettiklerini hiç bir zaman unutmayacak. 
 

İnşallah her zaman mutlu bir çocuk olarak büyürsün kuzum.. Yolun da  bahtın da açık olur . Hayat  sana ve tüm küçük çocuklara hep gülsün, güldürsün. Şans hep senden  yana olsun, herşeyden önemlisi sağlığın hiç bozulmasın.

Rabbim seni ve senin gibi bütün çocukları kötülüklerden, kazalardan, belalardan, hastalıklardan, kötü niyetli insanlardan  korusun. Uzun ve sağlıklı bir ömür, nasip etsin. Hiçbir anneye-babaya çocuğunun acısını yaşatmasın ve hiçbir kadını annelik duygusundan yoksun bırakmasın. 

Hayat aksın, sen devam et büyümeye  ve hepimiz birlikte büyüyelim seninle...

SENİ ÇOK SEVİYORUM KÜÇÜK KUZUM.... 

 
Toplam blog
: 146
: 762
Kayıt tarihi
: 02.05.14
 
 

İnsanları ve yaratılmış tüm canlıları severim. Yazmak amatörce de olsa hayatımda bir süredir var...