Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '12

 
Kategori
Dünya
 

İyi ki İsrail var, ya olmasa?

İyi ki İsrail var, ya olmasa?
 

İslam Dünyası 1500 yıldır deve kuşu gibi gerçekten. Ellerinde kainatın en önemli kitabı var ve onlar bu kitabı yanlış anlarım diye mealini ve tefsirini bile okumuyor, ezici bir çoğunluğu okumayan düşünmeyen son derece cahil, gözü yaşlı, tembel, sürekli mazlum bir ümmet düşünebiliyor musunuz?

Cehaletin ve tefekkürden yoksunu ezberci eğitimin veya eğitimsizliğin Müslümanları getirdiği nokta bol bol tefrika, birbirini tekfir etme, karalama, kötüleme ve birbirlerini kendi cemaatlerinin çıkarı için emperyalistlere satma ve pazarlama olgusu alabildiğince iğrenç bir şekilde devam etmektedir.

Düşünsenize bir!

Ya israil ve haksızlıkları olmasaydı?!

İsrail geniş çaplı katliamlarını Gazze ve Filistin'de durdurduğu andan itibaren Müslümanlar Arap Baharı adı altında gittikçe mezhepsel kavgaların içine planlarla çekilmeye başlandı.

Kavganın en büyüğü Suriye'de verilmekte şu an. Esad ve ona destek veren Nusayriler, Aleviler, Şiirler, Filistinliler ve Lübnan Hizbullah'ı, İslami Cihat örgütü, vebu unsurlara destek veren Rusya Federasyonu bir yanda durmakta ve Esad'ın yönetimi elinde tutabilmesi için çabalamaktalar.

Diğer yanda ise İngiltereden kumanda edilen kendi mirasını emperyalistlere satan İhvan liderleri ve Özgür(!) Suriye Ordusu, cahil halkın Sünni çoğunluğu. Alabildiğince kan var, acıma yok, kim kimi vuruyor kim kimi katlediyor inanılmaz bir kan ve göz yaşı seli var.

Bravo diyorum Batı'ya, önce Sosyal Medya ile kışkırt sonrada kendi adamlarını yerleştir sonrada ülke kaynaklarına konuver, sonra ver sünni cahil halkın eline anlamadıkları Kuran'ı okusunlar huşu içinde, sende malı götür. ne plan ama?

Suudi Arabistan'ın Kralı'na maşallah hiç bişi olmuyor efsunlu ve muskalı mübarek(!). Suudi Arabistan İslam Ülkeleri içinde en demokratik, özgür ve refah içinde yaşayan bir ülke ya(!) güya..

İsrail'de başa gelenler zulümlerini azalttı, Gazza'de sınır kapısı açıldı, tam bir şeyler yolunda gidecek derken Müslüman ülkelerde insanlar birbirini yemeye başladı.

Kıyasıya herkez birbirini mezhep yüzünden kesiyor. Herkez birbirini farklı siyasal görüş yüzünden katlediyor, satıyor.

Kimse farkında değil, bu yaptıklarıyla birilerinin ekmeğine yağ sürmekteler. Özgür olacakları falan YALAN.

Ne kadar özgür olabilirler ki?

Libya'da eskiden herkezin elektiriği, suyu, evi bedavaydı, şimdi o hizmetler özelleştirilecek, Batılılara satılacak, hepşi paşa paşa elektirik ve su parası ödeyecek, oturdukları evler onlara pahalıya satılacak. Benzini eskiden sudan ucuz alırken şimdi Benzin içinde KDV ve diğer vergiler artacak. Kimsede Kredi kartı yokken şimdi herkese Kredi kartı verilecek. 

Şöyle düşünün, Kredi kartından Visa ve Master'ın bir yılda Türkiyeden kazandığı para yaklaşık 15 Milyar Dolar, nasıl? İyi para değil mi? Batılı Bankalarımızın kazandığını hiç söylemeyim moraliniz bozulur. Yakında Türkiye'de kriz çıkarıp herkesin evine arsasına ve arabasına el koyarlarsa şaşmayın.

Neyse dönelim İsrail'e, İsrail bu uykucu İslam Dünyası için ne büyük nimetmiş meğer, kırbaç, hemde bizzat Allah'ın kırbacı. İsrail olmasa bu ümmet bırakın mezhebi, cemaat cemmat, grup grubu bulduğu yerde bırakın ayeti bir hadisi yanlış yorumladın diye keserler. Üzerinde Made in USA yazılı bıçaklarını temizlerlerken sünni olan "Allah insanı ehli sünnet akidesinden bi gıdım ayırmasın" der, diğeri ise üzerinde Made in China yazılı bıçağından Sünni kanını silerken "Allah insanı bi gıdım Ehli Beyt" inancından saptırmasın deyi verirler.

Daha önce çok dendi. Kerbelada dendi, Hama'da dendi, Çorum'da, Maraşta, Elazığ'da ve Dersim'de dendi, bu topraklarda da çok dendi.

Bunlar Hz. Muhammed (SAS) öldükten hemen sonra yaşanmış şeyler aynı zamanda.

Bu yüzden artık asla İsrail'e bed dua etmeyeceğim, Bush gibi katillere lanet yağdırmayacağım. Çünkü bu gibi zalimler oldukça İslam Dünyası birbirine düşmanlığı bırakıyordu en azından.

İsrail zulmünü azaltınca ve Bush gidip Obama gelince ortalığın halini görüyorsunuz. İslam ülkeleri nasılda mezhepsel ve ırksal ayrımcılıklarla birbirine düşüp birbirinin kanını içiyor. Hz. Ali ve soyunun kanını içen ümmet birbirinin kanını içmez mi? Nasıl olsa anlamadan okudukları Kuran üzerinde en doğru olduklarına karar veren kendileri ya? Öldür ÖTEKİNİ..Yazıklar olsun birbirini mezhep yüzünden katledenlere ve bunu İslam adına yapanlara. Yazıklar olsun kendi kardeşinin kanını bir Batılı silahla oluk oluk akıtanlara.

En yazık olsun dediğim kitle ise, kendisi gibi düşünenleri bile öldürüp, gece yarısı ibadetleri esnasında katledip sonrada bu katliamı karşı taraf yaptı diye Batılıların gazına gelebilecek kadar şeref yoksunlarına...

Hep beraber Namazda döndükleri KABE'nin neden küp olduğunu bile yıllarca düşünmeyen ve bu konuda bir görüş olduğunda zerre kadar heycan duymayan bu ümmetten umudu kesmemek için kendimi gerçekten çok zorluyorum..

http://www.yalovagundem.com/haber/447-hayatin-anlami-kbenin-sifrelerinde-sakli

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..