Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Aralık '11

 
Kategori
Deneme
 

İyi misin kötü müsün zaman?

İyi misin kötü müsün zaman?
 

Zaman ...


Zamanın herşeyi çözeceğini söyledikleri diyarlardan sizlere sesleniyorum. Kabullenilmiş bu kalıbın ne kadar doğru olduğunu sorguluyordum uzun zamnadan beri. Gerçekten zaman herşeyin ilacı mıdır yoksa kimi zaman acınıza acı katan acımasız bir katil midir zaman? Göreceli kavramlardan biri belki de ''zaman'': Ne olursa olsun fikirlerimi beyan ettiğim bir paragraf yazıyorsam eğer, öznel yargılarımı aktarmaktan başka ne gelir elimden ki konu zaman olunca öznel olmaktan başka ne gelir ki elimden, elimizden...

Yıllarca hep kalıplaşmış bir sözdü 'Zaman herşeyin ilacıdır! '. Öyle miydi gerçekten ...yoksa yaşanan duruma göre değşir miydi bu kalıplaşmış sözcükler.. kendimi zamanda kaybederken gördüm ki zaman bazen dedikleri gibi iyileştirmiyor seni üstüne kat kat acı yığıyor ezildikçe eziliyorsun bir yığın hiçliğin altında peki hiç iyileştirmez mi zaman acılarınızı unutmazsınız ama içinizdeki yara kabuk bağlar zamanın yaptığı en yi şey bu ya da iyi olduğunu sandığımız. Çünkü acınızı içinize zamanla atmanızı içinizde özümsemenizi sağlayan zaman günün birinde o acıyı kanatan bir şey yaşamanıza da vesile olbilir ki bu durumda yaranız öyle kanar ki defalarca ölmüşçesine canınız yanar.

Nedir bu zaman hiç iyiliği dokunmaz mı insana? Dokunur elbet dokunmasına da ya zararı ne olacak? Zaman dedi işte yüreğim ahh zaman... iyi misin kötü müsün ?

 
Toplam blog
: 3
: 1683
Kayıt tarihi
: 01.12.11
 
 

Üniversite öğrencisi... Kitap okumayı çok seven.... Hobi olarak senaryo yazmaktan büyük keyif ala..