Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ekim '07

 
Kategori
Futbol
 

İyi sonuç

İyi sonuç
 

Fenerbahçe iyi başlamadığı maçda Alexin takibi ve akıllı vuruşu ile 1-0 öne geçti. Ancak çok iyi oynamıyordu. Zaten topa sahip olma oranları bunu da teyit ediyordu.Yalnız iyi oynayamamasıına rağmen oyunu da bırakmıyor düzelmek için elinden geleni yapıyordu. Edunun şansız iki hareketi neticesinde biri penaltıdan olmak üzere 2 gol yiyerek 2-1 mağlup duruma düştük. Bu iki gol Edunun moralini hayli fazla bozdu ve Zicoya çıkmak istemesini belirtmesi takımı düşünmesi açısından çok güzel bir hareketti. Ne de olsa Kezman böyle bir talep yapmıyor.
2-1 den sonra yapılan oyuncu değişiklikleri ve oyun planında yapılan değişiklikler neticesinde oyunda Fenerbahçe ağırlığını hissettirmeye başladı. Ve yine Deivid beklediğimiz golü atarak Fenerbahçeye hayat verdi.

Kezman yine ofsayta çalışmamış olsa gerek çok olmasa bile ofsaytta kalarak hücum gücünü kesti Fenerbahçenin. Ofsaytı takip edebilse belki daha çok tehlike yaratacak.

Aslında Kezmanın ciddi bir şekilde psikolojik terapiye ihtiyacı var. Zira kendine güvenini yitirmiş durumda. Çok iyi izlenecek olursa birebir mücadelelerde bile topu çok rahat kaybediyor. Kötü oyuncu değil belki ama bu sezon vasat. Terapi şart gibi. Takım genel olarak raya oturmaya başladı aslında. Önceki haftalara göre daha iyi oynamaya başladılar.

Teşekkürler Fenerbahçe...

 
Toplam blog
: 40
: 1056
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

Odyometri Bölümünün ilk mezunlarından sayılırım.Daha sonra İktisat Fakültesi,Acil Yardım ve Afet ..