Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '18

 
Kategori
Sağlıklı Yaşam
 

İyi Yaşam Festivali Tüm Hızıyla Başladı!

İyi Yaşam Festivali Tüm Hızıyla Başladı!
 

Sağlıklı yaşam nedir diye sorsam sizlere herkesin verilecek bir cevabı vardır. Ama doğru ama yanlış yöntemlerimizle sağlıklı yaşamak için çaba göstermez miyiz şu hayatta. Okuduğumuz kitaplar, yediğimiz yiyecekler, yaşam şekli olarak alışmamız gereken spor ve tabii ki daha az stresle yaşayabilmeye çalışmak aklıma gelenlerden sadece bir kaçı...

Günümüzde yaşam süresinin uzaması, sağlıklı yaşlanmak, kimseye muhtaç olmadan yaşama hayalleri kurmak, fiziksel ve ruhsal açıdan zinde kalmamıza bağlıdır. E tabii bu da şimdiki yüzyılı yakından takip ederek oluyor. Çünkü toplum olarak yeniliklere açık olduğumuzu düşünürsek, bilinçlendirme adına yapılan her emek bence çok değerli. İşte onlardan biriyle ben geçtiğimiz hafta tanıştım. 

İYİ YAŞAM FESTİVALİ

Bu yıl ilki düzenlenen  Migros İyi Yaşam Festivali tüm hızıyla Küçükçiftlik Park'ında 12-13 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirildi. Festivalde market raflarından tanıdığımız yüzlerce çeşit marka sağlıklı iyi yaşam adına birleşti. İyi Yaşam kavramını 2 gruba ayırarak; Spor Beslenme&Sağlık ve Kaliteli Eğlenceli&Yaşam olarak bize anlatan festival yaklaşık 12 saat sürdü. 

Gündüz yapılan söyleşilerde mesleğinde başarılı mı başarılı isimler vardı;

Dilara Koçak, Alp Kavasoğlu, Hazer Amani, Hande Kazanova, Ender Saraç, Aret Vartanyan, Osman Müftüoğlu, Çağla Şikel, Ayşegül Çoruhlu, Murat Bür, Müge Boz ve Metin Hara .

Canlı performanslarıyla geceye renk katan sanatçılar ise;

Gökhan Türkmen, MFÖ, Ozan Doğulu, Sertab Erener oldu.

Halihazır etkinlik organizasyonun düzenliği İyi Yaşam Festivalinin önümüzdeki yıllarını merak ve heyecanla bekliyor olacağım. Çünkü üniversite anılarımdaki yaz şenliklerini aratmayacak şekilde nostaljik ve eğlenceliydi.

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 33
: 253
Kayıt tarihi
: 16.03.14
 
 

Sosyal yönü kuvvetli, iletişimde olmaya bayılan, teknoloji meraklısı, bildiğini paylaşmak için dü..