Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '08

 
Kategori
Futbol
 

İyiler mutlaka kazanır

İyiler mutlaka kazanır
 

www.fenerbahce.org dan alınmıştır.


Şu beyaz sayfaya bir kaç cümle de ben yazayım, lakin malum beyaz sayfa ile karıştırmayalım. Geçen hafta ortalğı ayağa kaldıran beyaz sayfacılar bu hafta öyle sessizler ki anlatamam. Kayseri maçında kıyametleri koparan adil insanlar bugünlerde fairplay maskelerini takmış görünüyorlar.

Bu sene guinnes rekorlar kitabına girecek bir durum da var, teknik direktörsüz bir takım şampiyonluğun iki adayından biri, futbolun yakn ve uzak tarihinde başka bir örneği var mıdır? bu kıyasıya mücadeleyi ayakta tutan dinamikler nelerdir? sorgulanması gereken o kadar çok kavram var ki! yönetiminde, teknik heyetinde ve kadrosunda hiç bir istikrar emaresi bulunmayan bir kulüp ve diğer tarafta kadrosu, yönetimi ve teknik direktörü en azından iki senedir aynı olan Fenerbahçe ile aynı puanda, futbolumuz hangi noktada duruyor? bu adaletsiz gidişat ne zaman sona erecek?

Fenerbahçe futbol takımı Türkiye Super liginde oynayabileceği en düşük viteste oynuyor. Bir motivasyon problemi hemen göze çarpıyor, son dört haftada yaşanacağını pek düşünmediğim konsantrasyon eksikliğini aştığımız zaman, ligde artık puan kaybı yaşayacağımızı düşünmüyorum.

Hakem yönetimi için söylenecek bir şey yok, puan kaybının nedeni yine kendi oyunumuzdur. Hakemler üzerinden kaos yaratma alışkanlığı beyaz sayfacılara aitttir. Geçen hafta 7-8 saniyenin hesabını yapanlar bu hafta ki 40 sn. için pek sessizler.! Geçen hafta Semih'in golünde ki ofsaytı dillerine dolayanlar, Ankaraspor maçında ki alehimize ofsayt kararlarında oldukça sağduyulu davranıyorlar! 'Hakemler hata yapabilir, onlar da insan' ile başlayan cümleleri, özellikle Fenerbahçe alehine olduğunda o kadar çok duyar olduk ki!

Biz Fenerbahçe taraftarları diyoruz ki:

Şampiyonluklara bağlı değil bizim sevdamız, bu sene veya sonraki senelerde şampiyonluk gelir yada gelmez, bizim bakışımız değimez. Bizim felsefemiz HEP DESTEK TAM DESTEK tir. Yönetimimize, Zico'ya, futbolcularımıza güvenimiz tamdır.

Türkiye ligi Şampiyonlar ligi için araç olmalıdır, bu nedenle şampiyon olmak gerekir. Kalan dört haftada en az 10 puan alarak şampiyon olacağımıza inanıyoruz. Rakibimizin Fenerbahçe ile olan maç dışında puan kaybedeceğini zannetmiyorum, geçmiş tecrübeler bunu gösteriyor. Biz her zaman ki gibi kendi göbeğimizi kendimiz kesecek güce ve azme sahibiz.

Son olarak, bir banka reklamında şöyle diyor:

"İYİLER MUTLAKA KAZANIR."

Evet, daha iyiyiz ve kazanacağız.
 
Toplam blog
: 14
: 395
Kayıt tarihi
: 25.03.08
 
 

Kendimi bildim bileli futbol oynamayı ve izlemeyi çok seviyorum. Fenerbahçe taraftarıyım, hep des..