Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ocak '09

 
Kategori
Doğal Tedaviler
 

İyileşmenin anahtarı burada...

İyileşmenin anahtarı burada...
 

Merhaba! Merhaba! Merhaba!

Bu yazıda kendi kendini şifalandırma gücünün farkına varmanı hedefledim. Bu arada ben de kendimdeki aynı gücün farkındalığını artırmayı hedefliyorum. Haydi ikimize de kolay gelsin! İlk gerçek iyileşme hikayesi İlahi Matriks kitabından. Yazar Gregg Braden. İşte ilk gerçek hikaye baş-lı-yor...

The Power Of Awareness (Farkındalığın Gücü) adlı kitabında Neville vaka çalışmaları ile ilgili çok sayıda örnek vererek bunun nasıl çalıştığını net olarak anlatmıştır. Bu acıklı hikaye senelerdir aklımdan çıkmamıştır. 20 yaşlarında bir adama kalp hastalığı teşhisi konmuştur ve doktorlar bunun ölümcül olduğunu düşünmektedirler. Herkesin sevdiği bu adam evli ve iki çocuk babasıydı ve uzun, sağlılıklı bir hayat yaşamaya hakkı vardı. Neville'nin onunla konuşması istenilene kadar adam muazzam kilo kaybetmiş ve canlı iskelet haline gelmişti.

O kadar güçsüzdü ki, konuşmak bile onu yoruyordu. Ancak sadece dinlemeyi ve düşüncelerini paylaştığı zaman başını sallamayı kabul etti. Neville, adamdan zaten şifalanmış gibi davranmasını istedi. Neville, tek bir cümleyle yeni arkadaşının yeni bir düşünce tarzını benimsemesini sağladığını şöyle anlatır; " Hayalinde doktorunun yüzünde, ölümcül bir hastalığın son aşamasından tamamen iyileşmiş olmasının verdiği muazzam bir şaşkınlık ifadesiyle testlerini tekrar tekrar kontrol ettiğini görmesini ve defalarca: "Bu bir mucize! Bu bir mucize! " dediğini duymasını istedim."

Aylar sonra Neville kendisine gelen mektupta genç adamın gerçektende mucizevi bir iyileşme gösterdiğini öğrendi. Neville daha sonra karşılaştıklarında, onun mükemmel bir sağlıkla yaşamını ailesiyle birlikte geçirmekte olduğunu gördü. İyileşen adamın açıkladığına göre sır: Sadece sağlık istemektense tanıştıkları günden itibaren, "Zaten iyi ve şifalanmış olduğu varsayımı" üzerine yaşamış olmasıydı.

Üzerinde iyice düşünülmesi gereken bir hikaye... İnsanların son zamanlarda ilaçlar içinde yüzdüklerini düşününce, aslında içsel gücümüzü nasıl da görmezden geldiğimizi, kendimizi nasıl da zavallı konuma düşürdüğümüzü görüyorum. Tamam, eskiden bilmiyorduk; fakat artık farkındayız içimizdeki mükemmelliğin ve gücün. Bundan sonra kendimizi şifalandırabiliriz. Evet sen ve ben bunu yapabiliriz. Yakında yazacağım hikayeleri okuyunca " Evet! " diye bağırıp havalara uçacaksın! Şimdilik hoşçakal.

http://gozleriniiyilestirebilirsin.blogspot.com/
 
Toplam blog
: 14
: 3616
Kayıt tarihi
: 26.01.09
 
 

Yerli ve Yabancı eğitmenlerle Meditasyon - Yoga - Nefes Teknikleri çalışmaları yapan Zehra Teylik bi..