Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Yemek seçmem, kızartmayla köfteyi tokken bile yerim. Çaysız ölürüm; migrenim tutar. Ya çoktur bir şey benim için, ya hiç ! Herkesi sevmem ama çok "çocuk sever" im". Karamsarım ve hep kötü-(yü)- düşünürüm. Kıskanmam, kıskanılmaktan hiç hoşlanmam. İyi edebiyat yaparım, müziğe taparım. Asabi ve depresifim! Sessizliği, ıp-ıssı..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
“Kötü zamanlar geçecek”

Bir kadeh kırmızı şarap, özlediğim dizelerine...önce sağlığına değil, mutluluğuna içiyorum. Çünkü mutluluksa herşeyin başı, sağlık hep var. Ne geliyorsa mutsuzluktan...sesim bu kadar çıkıyor şimdilik. Avaz avaz bağıran yazılar biriktiriyor ruhum; beynime kazılı, kalbimde "çivi yazı"lı.

11 Kasım 2014 17:30
Kocaman yürekli küçük adam !

İçine gözyaşımı akıttım. Çocuğun elleri tuttu yüreğimi. Üşüdüm de...Gidip dünya kadar gofret alasım var tanımadığım bütün çocuklara.

28 Haziran 2014 15:14
Yeni Evim Onkoloji

Ne kadar kalabalıkmışım meğer...Her birinizin ellerini tutup ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağlığım ve tedavim için uzun zaman harcıyorum. Bu yüzden yazılarınıza eskisi kadar zaman ayıramıyorum. Ben de yazamıyorum uzun zamandır. Ama kalbimin bir yarısı burada...Sağlıklı mutlu ve huzur dolu günler diliyorum her birinize...

21 Ocak 2014 10:14
 
Toplam blog
: 76
: 634
Kayıt tarihi
: 08.04.10
 
 
 
 

 
Belki de bu dünya başka bir gezegenin Cehennemi'dir!