Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Nisan '09

 
Kategori
Haber
 

İzdivaç programları tam bir rezalet

İzdivaç programları tam bir rezalet
 

LÜTFEN İZLEMEYİN..

Bir çok kanalda çoğalan bu izdivaç programları tam bir rezelet hali olmaya başladı. Türk aile yapısına taban tabana zıt bu programlara ne zaman DUR denecek? İnsanları kandırmalarına daha ne kadar göz yumulacak? Kanal sahibinin cebini dolduran bu tür programlara insanlar daha ne kadar sermaye olacaklar?

Bu tür programlara talep o kadar çok ki, insanlarımız kandırılmayı istiyorlar büyük ihtimalle. Evimde oturup değişiklik olsun diye seyrediyorum fakat onlara bende destek oluyorum, artık açmıyorum tv.

Lütfen bilinçlenelim, yapmayalım yazık bu insanlara, bile bile lades diyorlar, bu programlar insana eş bulmuyor bela buluyorlar.

Böyle evlenme olmaz, bu tür yollardan eş bulunmaz, nasıl da çok talepleri oluyor herkesin. Şunu da gözlemlediğim kadarıyla sevgiye o kadar açlar ki, yanlış yerlerde arıyorlar istedikleri sevgiyi. Onlar istediklerini bunca zaman bulamadıkları halde bu programlarda bir iki günde bulacaklarını sanıyorlar. NE KADAR ACI...

LÜTFEN DUYARLI OLALIM.

Hayat bizim istediğimiz gibi olmuyor, kadere inanmak şart. Aklını kullanmak şart, duygularını dizginlemek şart. Kalbinizi açın, yüreğinizi açın ve sonra elinizi vicdanınıza koyun düşünün mutlaka bulacaksınız sadece düşünün.

 
Toplam blog
: 87
: 1722
Kayıt tarihi
: 21.11.08
 
 

İzmirliyim, 37 yaşındayım. Hayatıma İstanbul' da devam ediyorum. İşletme fakültesinden sonra meslek ..