Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

İzdivaç programlarının yeni trolü Esra Erol'da sahnede!

İzdivaç programlarının yeni trolü Esra Erol'da sahnede!
 

Ülkecek yaşadığımız ''kafaların'' nasıl şekillendiğini, nasıl oluştuğunu anlayacak bir babayiğit olduğunu sanmıyorum. Çünkü o kadar ilginç sonuçla ve olayla karşılaşıyoruz ki, hangi birine bakalım karar veremiyoruz.

Bu konuda en net örnekleri televizyonlarımızda yayınlanan programlarda görmekteyiz. Özellikle izdivaç programlarındaki tipler gerçekten tadından yenmez müthişliklere sahipler.

Onlardan bir tanesini son günlerde ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında görmekteyiz. Nevruz adında kapalı bir hanımefendi, Zuhal Topal'a çıkan Korcan'dan sonraki en büyük troll olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Çünkü ablada gereksiz bir özgüven var.  Sağına soluna bakarken esrarengiz bakışlar atmalar mı dersin, ''en güzeli benim'' diyen süzülüşler mi dersin. Hepsi var ablada.

İşin garibi ; programın sunucusu Esra Erol da bu durumun farkında. Ama reyting gelsin diye mi yoksa ayıp olmasın diye mi bilemediğim bir sebepten dolayı müdahale etmiyor. Bu kadar nasıl dayanıyor vallahi anlayamadım.

Bu Nevruz abla, dün yayınlanan programda aradığı talibi özellikleri sayarken ; boy aralığı, yaş aralığı, daha önce evlenip evlenmeme gibi durumların yanı sıra işi müteahhitliğe de vurarak zengin muhitlerden adaylar istediğini belirtti.Hatta '' 3.köprünün ucunda yaşasın.'' diyerek işi pişkinliğe dahi vurdu.

Benim anlamadığım konu şu :  İnsanlar bu kadar rahat olmayı nasıl beceriyor?

Yoksa aklı mantığı normal şekilde çalışan bir insanın söyleyeceği şeyler değil bunlar.  Başka türlü bir izahı yok yani.

Siz siz olun, bu ekran canavarlarını örnek almayın.

Yoksa evleneceğim derken kendinizi apaçi dansı yaparken bulabilirsiniz.

Allah muhafaza yani!

ANIL KOLDAŞ

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..