Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

İzleyici Meryem Uzerli'yi hiç özlememiş!

İzleyici Meryem Uzerli'yi hiç özlememiş!
 

Televizyon izleyicisinin farklı izleme beğenilerine sahip olmasıyla beraber, dizi yapmak artık çok zorlaştı. Bu zorluklar sayesinde kimin neyi izleyeceğini önceden kestirmek artık ''kehanet'' haline geldi. Bu kehaneti doğru yaparsanız diziniz izleniyor. Eğer yanlış yapıyor ya da emin olmadan davranıyorsanız o zaman işiniz çok ama çok zor demektir.

İşte böyle bir ortamda dün gece Star'ın yeni dizisi Gecenin Kraliçesi yayınlandı. Başrollerinde Meryem Uzerli, Murat Yıldırım ve Uğur Polat gibi isimlerin olduğu dizi yayınlanmadan önce günlerce süren reklamlarıyla izleyiciye ulaşmaya çalıştı. Hatta Star, Meryem Uzerli'nin yaklaşık 3 yıldır ekranda olmadığını hatırlatarak, '' 3 yıllık hasretin sonu geliyor.'' şeklinde sloganlarla reklamını yayınladı.

3 saate(?!) yakın süren ilk bölümün sonunda diziyi beğenen de vardı beğenmeyen de. Dizinin oyuncularının performansını seven de vardı sevmeyen de. Yani her şey bugün yayınlanacak olan reyting sonuçlarına göre belirlenecekti. Sabah saatlerinde yayınlanan sonuçlara bakıldığında ise, izleyicinin Meryem Uzerli'yi neredeyse hiç özlemediği ortaya çıktı!

İşin şakası bir yana...

Gecenin Kraliçesi TOTAL'de 3.86 reyting ile 9.sırada, AB'de 3.39 reyting ile 8.sırada, ABC'de ise 4.22 reyting ile 7.sırada başlangıç yaptı.

Yapılan reklamlara göre, beklentilere göre bu sonucun can sıkıcı olduğunu görüyoruz. Muhteşem Yüzyıl'da yakaladığı popülerliği ile dikkat çeken Meryem Uzerli'nin soğuk ve bulanık performansı, Murat Yıldırım'ın Meryem Uzerli'yi dengede tutma çabaları derken dizi beklenen kötü başladı.

Gecenin Kraliçesi'nin ilerideki haftalardaki performansı ne olur bilinmez ama Star Kaderimin Yazıldığı Gün'ü arar hale gelebilir.

Hem de Meryem Uzerli'yi çoooookkk (?!) özlememize rağmen yani.

Gerisini siz düşünün sevgili okuyucular, ben işin içinden çıkamadım valla.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..