Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Aralık '16

 
Kategori
TV Programları
 

İzleyici O Ses Türkiye yılbaşında Seçkin Özdemir’i istiyor!

İzleyici O Ses Türkiye yılbaşında Seçkin Özdemir’i istiyor!
 

İzleyici onu istiyor!


Yakışıklı ve yetenekli oyuncu Seçkin Özdemir Muhteşem Yüzyıl , Alyazmalım ve Bir Aşk Hikayesi adlı dizilerde göstermiş olduğu oyunculuk performansı ile milyonların gönlünde taht kuran ve saygısını, sevgisini kazanan bir insan. Şu sıralar Kiralık Aşk dizisinde rol alan oyuncu ayrıca çok yakında Tuvana Türkay ile başrolünü paylaşacağı  Bir Nefes Yeter adlı filmle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ünlü oyuncu yerli yabancı oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip. Hayranları her sene Tv8 de yapılan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında bu sene Seçkin Özdemir’i de görmek istediklerini son günlerde oldukça yoğun bir şekilde dile getiriyorlar.

Acun Ilıcalı ve Tv8 in sosyal medya hesaplarına mesaj atarak isteklerini belirten Seçkin Özdemir’in hayranlarının sesine bakalım Acun Ilıcalı kulak verecek mi?

Yer aldığı dizilerde şarkılar da söyleyen ve söylediği şarkılar çok beğenilen Özdemir’in seslendirdiği Ver Bana Düşlerimi parçası ise şuan youtube da 3.691.100 kişi tarafından tıklanmış durumda. Gitar çalıp kendince eğlencesine bestelerde yapan Seçkin Özdemir’in gerçekten tınısı güzel bir sesi var zaten geçmişte DJ lik ve radyoculuk kariyeri olan bir adam müzikten anlıyor yani kısacası. Bence de O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programında mutlaka yer alması gereken bir isim…

Acun Ilıcalı halkın yani izleyicinin isteklerine çok değer veren ve kariyerini buna göre planlayan bir adam zaten bu yüzden çok başarılı bir televizyoncu. İzleyiciye verdiği değer ve sempatisi ile herkesin saygısını kazanan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı Seçkin Özdemir’in hayranlarının bu isteğine ne cevap verecek ? Bekleyip göreceğiz…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..