Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Nisan '17

 
Kategori
TV Programları
 

İzleyici Tren filminde Beren Saat ve Seçkin Özdemir ikilisini istiyor!

İzleyici Tren filminde Beren Saat ve Seçkin Özdemir ikilisini istiyor!
 

Onları İstiyorlar!


Çekimleri Mayıs ayında başlaması beklenen ‘’Tren’’ filminin çekimleri ertelenince Beren Saat’in partneri İlker Kaleli filmden başka bir projesi olduğu için ayrıldı.

Durum böyle olunca yapım şirketi Beren Saat’e yeni bir partner arayışına girdi. Sektörde Beren Saat ile uyumlu olabilecek çok az oyuncu var.

Başta Azerbaycan ve Arap Ülkelerinde yaşayan birçok izleyici olmak üzere Türkiye izleyicisi de uzun süredir Seçkin Özdemir ve Beren Saat’i bir projede bir arada görmek istediklerini dile getiriyor.

Bence ikisi hem görsellik hem de oyunculuk seviyesi olarak çok uyumlu olurlardı. Beren Saat sektörde isim yapmış ve yıllardır bu sektörde olan başarılı bir isim.

Seçkin Özdemir ise yaklaşık 12 senedir sektörün içinde olan tiyatro kökenli tecrübeli ve yetenekli bir oyuncu. Ayrıca Dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde 28. Sırada yer alan Özdemir oyunculuğu kadar karizmatik ve ayrıcalıklı yüz hatları ile de bilinen bir isim.

Özellikle ağlama sahnelerindeki olağan üstü performansları ile sektördeki en iyi ağlayan erkek oyuncu olarak anılan Özdemir’in ünü başta Azerbaycan, Hindistan ve Arap Ülkeleri olmak üzere birçok ülkeye yayılmış durumda.

İzleyici Beren Saat ve Seçkin Özdemir’i istiyor. Umarım yapımcılar Seçkin Özdemir ile görüşür ve Beren Saat’in partneri yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir olur.

Bakalım Tren filminin yapım şirketi sosyal medyada oldukça yakıştırılan Beren Saat ve Seçkin Özdemir ikilisini bir araya getirecek mi ? Bekleyip göreceğiz…

Çetin Kaya 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..