Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Temmuz '16

 
Kategori
TV Programları
 

İzleyici yerli Homeland’de Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir’i istiyor!

İzleyici yerli Homeland’de Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir’i istiyor!
 

İzleyici Yeniden Onları İstiyor!


Altın Küre ödüllü ve Dünya çapında ünlü olan HOMELAND dizisinin MED YAPIM tarafından ülkemize uyarlanacağı iddiaları son günlerde oldukça arttı.

Homeland i Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir’in 2013 yılınca birlikte rol aldıkları Bir Aşk Hikayesi dizisinin yapım şirketinin sahibinin çekeceği iddia ediliyor. Ayrıca aynı yapımcı hem Damla Sönmez hem de Seçkin Özdemir ile 2 dizi projesi yapmıştı. Durum böyle olunca izleyici bir beklenti içine girdi.

2013 senesinde gerek farklı konusu gerek oyuncuların olağanüstü performansları ile sektörde büyük yankı uyandıran Bir Aşk Hikayesi dizisi maalesef Fox Tv nin yanlış yayın politikası ve 2013-2014 sezonundaki saçma yayın akışı düzeni yüzünden ekranlara veda etmişti.

Dizinin yankıları gerek sektörde gerek ise sosyal medyada hala sürüyor. Mesela Bir Aşk Hikayesi dizisinin bazı sahneleri geçtiğimiz 2 yıl boyunca birçok dizide kullanıldı, çalındı desek daha doğru olur. Ayrıca hala devam etmekte olan dizilerde de dizinin sahneleri taklit ediliyor. Ne diyelim taklitler aslını yüceltirmiş…

MBC kanallarındaise yüksek reyting aldığı için defalarca baştan verilen dizi Rusya, İspanya, Azerbaycan gibi birçok ülkede yayına girdi. Yani Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir yurtdışında oldukça biliniyor seviliyor.

Bir Aşk Hikayesi çok sağlam konusu ve oyuncuları olmasına rağmen Fox Tv yüzünden yarım kalmış bir diziydi. İzleyicide yarım kaldı yani böyle olunca şimdi herkes yeniden dizinin bahtsız aşıkları Korkut Ali ve Ceylan karakterlerini canlandıran Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir’i  bir arada görmek istiyor. Yerli yabancı birçok izleyici  böyle bir beklenti içinde.

Bakalım MED ve MF YAPIM ın sahibi Fatih Aksoy  izleyicinin bu isteğine karşılık verecek mi ? Zaten son dönemde eski dizilerdeki partnerler yeniden bir araya getiriliyor yeni işlerin tutma ihtimali yüksek olsun diye.

Umarım Dünyaca ünlü bir dizi olan Homeland dizisinin zorlu uyarlamasında Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez’i birlikte görürüz. Ortaya çıkacak oyunculuk performanslarını hayal bile edemiyorum. Zaten böyle bir şey olursa dizinin yurtdışı satışları daha başlamadan yapılacaktır.

Bakalım neler olacak ama bu dizi iddiası doğru ise  şimdi sendeyiz Fatih Aksoy diyorum…

Çetin Kaya 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..