Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '17

 
Kategori
TV Programları
 

İzleyiciden Kayıtdışı'na Çok Sert Reyting Uyarısı!

İzleyiciden Kayıtdışı'na Çok Sert Reyting Uyarısı!
 

Reyting savaşları içerisinde pazartesinin en dolu günlerden bir tanesi olduğunu biliyoruz. Söz önderliğinde birçok yapım lider olabilmek için kıyasıya mücadele ediyor. ATV'de Kırgın Çiçekler, Star'da Söz, Kanal D'de yeni dizi Siyah Beyaz Aşk, TV8'de O Ses Türkiye, Show'da önümüzdeki hafta başlayacak olan Çukur ve Fox'ta Kayıtdışı yapımları pazartesileri rekabetinde yer alan yapımlar olarak göze çarpıyor.

Bu yapımlar içerisinde kadrosu ve kanal beklentisi en yüksek olanlarından bir tanesi Fox ekranlarında gördüğümüz Kayıtdışı dizisi. Başrollerinde Erkan Petekkaya, Songül Öden, Dolunay Soysert ve Uğur Polat gibi isimlerin olduğu dizi bol arabalı tanıtımları ve esrarengiz halleri ile izleyicinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Şu ana kadar 5 bölümü ekrana gelen yapım dün akşam çok sert bir uyarı ile karşılaştı. Özellikle AB grubunda iyi sayılabilecek bir kitleye sahip olan dizi bu akşam yayınlanan 5.bölümü ile TOTAL grubunda inanılmaz bir çöküş yaşadı.

Dizinin 5.bölüm TOTAL grubunda 3.29 reyting ile 14., AB grubunda 4.92 reyting ile 5., ABC grubunda 4.72 reyting ile 5.oldu. Dizinin 4.bölümü ise ; TOTAL grubunda 3.88 reyting ile 8., AB grubunda 5.73 reyting ile 3., ABC grubunda 5.11 reyting ile 5.olmuştu.

Dizi her 3 grupta da reyting kaybetmeye başlarken, özellikle TOTAL grubu ''sıktı artık'' imajı yaratmış. Erkan Petekkaya'nın her dizisinde olduğu gibi 2 kadın arasında kaldığı, sık sık silahların ve esrarengiz olayların ortaya çıktığı Kayıtdışı böylece cepten yemeye başladığı haftalara giriş yaptı. Önümüzdeki hafta Show'un iddialı dizisi Çukur'un da gelecek olduğunu hesaba kattığımızda Kayıtdışı'nın izleyicinin gözündeki yerini sağlamlaştırması ve hikaye anlamında vites yükseltmesi gerektiği sonucuna varıyoruz.

Yoksa birkaç bölüm sonra Kayıtdışı'nın gününü ya da saatini değiştiren bir FOX müdahalesi görebiliriz.

Olur mu olur.

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..