Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Nisan '17

 
Kategori
TV Programları
 

İzleyicinin özlediği oyuncu Seçkin Özdemir!

İzleyicinin özlediği oyuncu Seçkin Özdemir!
 

Özlenen adam Seçkin Özdemir!


Yakışıklı ve yetenekli oyuncu Seçkin Özdemir uzun bir süredir ekranlardan uzak kaldı. Durum böyle olunca yetenekli oyuncunun yerli yabancı hayranları sürekli sosyal medyadan attıkları mesajlarda Seçkin Özdemir’i artık ekranda görmek istediklerini dile getiriyor.

Son olarak Kiralık Aşk dizisinde kısa bir süre rol alan Seçkin Özdemir kendi dizisi   Acı Aşk ile ise geçtiğimiz senelerde ekranlarda yer almıştı.

Uzun süredir kendi dizisini çekmeyen daha doğrusu sıfırdan bir işte yer almayan yetenekli oyuncunun hayranları artık iyice sabırsızlanmaya başladı.

Hayranları artık Seçkin Özdemir’i kaliteli ve kendi yapısına uyacak bir dram dizisinde görmek istiyor.

Sektörde Al Yazmalım , Muhteşem Yüzyıl ve Bir Aşk Hikayesi dizilerindeki çarpıcı oyunculuk performansları ile izleyicinin hafızasında yer edinen Seçkin Özdemir ayrıca sektörde yeni nesil oyuncular  içinde en iyi ağlayan erkek oyuncu olarak anılıyor.

Tiyatro kökenliolan ve yaklaşık 12 senedir oyunculuk mesleğini icra edenÖzdemir  dram dizilerinin aranan yetenekli oyuncularından.

Dünyanın en yakışıklı erkekleri listesinde28. Sırada yer alan Seçkin Özdemir oyunculuğu kadar karizmatik ve ayrıcalıklı yüz hatları ile de Ülkemizin önemli oyuncularından.

Seçkin Özdemir gibi tiyatro kökenli oyuncuları izlemek her zaman ayrı bir zevk veriyor izleyiciye. Günümüzde sanatla alakası olmayan sektör dışından mankenler maalesef oyuncu diye izleyicinin gözüne sokuluyor.

Her geçen gün TV sektöründe kalite biraz daha düşüyor bu yüzden. Bakmasını bilmeyen , ağlayamayan , duyguyu geçiremeyen kadın ve erkek oyuncular daha doğrusu mankenden devşirme isimler artık izleyiciyi oldukça TV den soğutmuş vaziyette.

Umarım yakın tarihte oyunculuğun bir sanat dalı olduğunu ve sadece yetenekli ve eğitimli insanların icra edebildiğini anlarız ülke olarak. Ve umarım Konservatuar ve Tiyatrolarda oyuncular aranır podyumlarda manken peşinde koşulmaz.

Sektörde genel olarak izleyicinin çektiği bir kalite açlığı var. İzleyici kaliteli oyuncu ve oyunculara aç.

Umarım Seçkin Özdemir kısa süre içinde ekranlara güzel bir proje ile döner ve izleyicinin istediği kaliteyi bir nebzede olsa karşılar.

Dizilerde sadece tiyatro kökenli oyuncuları göreceğimiz günler umarım fazla uzak değildir. Zaten sektörde kalite ve içerik açısından oldukça büyük bir çöküş var bakalım neler olacak…

Çetin Kaya

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..