Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Nisan '10

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü'nde Nisan 2010 etkinlikleri

İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü'nde Nisan 2010 etkinlikleri
 

Bayraklaşmaya aday çocuklarımız


İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü, Nisan ayında üç önemli etkinliğe ev sahipliği yapıyor:

15 Nisan 2010: Turizm Haftası Etkinliği - Buca Kaymakamlığı ve Buca Milli Eğitim Müdürlüğü'nün koordinatörlüğünde yaklaşık 500 kişilik bir etkinlik. Günün anlam ve önemini belirten konuşmaların ardından öğrenciler ve Halk Eğitim ekipleri harika gösteriler sunacak. Atlısporun salonunda açılacak sergilerse bir hafta halka açık olacak. Etkinlikte gözleme, ayran ve lokma ikramı var. Program saat 15.30'da başlıyor. Binicilik gösterileri de izlemeye değer.

19 Nisan 2010-TRT Çocuk Şenliği- Buca Kaymakamlığı, Buca Belediye Başkanlığı, TRT ve Atlıspor'un ortak etkinliği. 45 ülkenin çocukları 19 Nisan Pazartesi günü İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü'nde bir araya geliyor. 1000 civarında yabancı misafir çocukla 1000 civarında onları misafir eden İzmirli çocuklar. İki grup halinde Atlıspor'da olacaklar. İlk grup 10.00'la 13.00 arasında. İkinci grup 13.00-16.00 arasında etkinliğe katılacak.

Buca Belediye Başkanlığı, çocukların iaşesini, Buca Milli Eğitim Müdürlüğü program, karşılama ve gösterileri, Atlısor ev sahipliğini ve binicilik gösterilerini sunacak. Ayrıca misafir ve İzmirli çocukların çok özel gösterileri var. TRT canlı yayın ve yerinde çekimlerle etkinliği yayınlayacak.

23 Nisan 2010-Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Kupası Binicilik Engel Atlama Yarışmaları, İzmir Valiliği'nin resmi kutlama programının devamı. İzmirli biniciler, nefes kesen yarışmalarda hünerlerini gösterecekler. Geleceğin büyük binicileri olmaya aday miniklerin Pony gösterileri görülmeye değer. Yarışmalar 13.00'de başlayacak.

Harika bir doğa içinde bu etkinlikleri izleyebilir, güzel bir günü çocuklarımızla paylaşabilirsiniz. Sosyal tesislerimiz size hizmet için hazır.

 
Toplam blog
: 54
: 1444
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

Artvin Şavşat doğumlu, İstiklal Savaşı Gazisi oğluyum. Emekli subayım. Binicilik Engel Atlama mil..