Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Nisan '10

 
Kategori
Binicilik
 

İzmir Atlıspor Kulübü Sizi bekliyor.

İzmir Atlıspor Kulübü Sizi bekliyor.
 

İnsanın en kadim dostu At


İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü, bahara hızlı bir merhabayla girdi. Kesintisiz devam eden binicilik kursları, bu hafta yeni bir döneme başladı.

Atın üzerinde durabilen herkese açık kursların ve binicilik özel derslerinin amacı, at sevgisi ve binicilik sporuna ilgiyi yaşatmak ve artırmak. Hedefse yeni binici sporcular yetiştirmek.

Hafta içi ve hafta sonu binicilik eğitimine katılmak için yapacağınız tek şey, İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü'nü ziyaret etmek. Şehrin göbeğinde, şehrin gürültüsünden uzak, sakin bir doğa ortamında atları sevmek ve Kulüp mensuplarıyla tanışmaktan özel bir haz alacağınızdan kuşkunuz olmasın.

İki asil canlının birlikte yaptığı tek spor olan binicilik sayesinde, fiziksel gelişim ve beden sağlığı yanında kendinize güveninizin arttığını, ruhunuzun arındığını, liderlik ve karar verme yeteneklerinizin geliştiğini göreceksiniz. Hele eşiniz veya yavrularınızla bu sporu yaparsanız birlikte harika bir zaman geçirmenin huzuruna ulaşacaksınız.

Üstelik çekirdek ailenin birlikte ata binen her bireyine %10 indirimden yararlanarak.

Engelli yurttaşlarımız ve engelli çocuğu olan dostlarımız, sizin için konusunda uzman öğretmenler ponylerle hizmete hazır. Ata bindikçe onlardaki şaşılacak gelişimi izlemelisiniz.

İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü, Nisan ayında çok hareketli:

15 Nisan'da Turizm Haftası etkinlikleri,

19 Nisan'da 45 ülkenin çocuklarının onları misafir eden İzmirli çocuklarla birlikte katılacağı TRT Çocuk Şenliği. Bu şenlik, gün boyu iki grup halinde sürecek. TRT, Buca Kaymakamlığı, Buca Belediye Başkanlığı ve İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü'nün ortaklaşa organizasyonu. Çocukların gösterileri yanında Kulüp binicilerinin binicilik gösterileri...

23 Nisan'da ''Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı Binicilik Kupası Engel Atlama Yarışmaları'' var. İzmir Valiliği'nin resmi kutlama programına dahil olan bu etkinlikte binicilerimizin atlarıyla girecekleri yarışmaları zevkle izleyebilir, gününüzü renklendirebilirsiniz.

Şehrin sıkıcı kalabalığına ve beton yığınlarına mahkum değilsiniz. Yeşile ulaşmak için kilometrelerce yol tepmenize gerek yok. Atlar ve at dostları, sizi restoran ve kafesiyle güzel bir güne merhaba demeye davet ediyor...

İzmir Atlıspor İhtisas Kulübü Uğur Mumcu Cd. No:126 Buca İZMİR(Buca Kaymakamlığı karşısı) 0.232.426 81 51

 
Toplam blog
: 54
: 1444
Kayıt tarihi
: 07.03.08
 
 

Artvin Şavşat doğumlu, İstiklal Savaşı Gazisi oğluyum. Emekli subayım. Binicilik Engel Atlama mil..