Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '10

 
Kategori
Güncel
 

İzmir’den selam ve müjde…

İzmir’den selam ve müjde…
 

Referandum yaklaşıyor ya artık AKP, hükümet, AKP li belediyeler her işi referandumda “evet”e bağlamaya başladılar. Hani neredeyse sadaka isteyen dilenciye bile önce referandumda evet oyu ver, sonra diyecekler.

Ülkede işler fiilen durmuş durumda. Ama ne gam. Her şey ama her şey referandumdan evet çıkması için. Hatırlanacaktır, evet oyları azalmasın diye umreyi bile yasakladı bu din bezirganları.

Tabii bu durum her yer için söz konusu değil. İzmir Büyükşehir Belediyesi 3500 memuru ile toplu sözleşmenin zamanında yapılacağını ve referandumdan önce imzalanacağını açıkladı. Bu haberi Türkiye’de yaşayan bütün memurlar okumalı ve oylarını tehdide göre mi yoksa geleceğe mi atacaklarına karar vermeli.

Ayrıca İzmir BB. Taşeron firma uygulamasından vaz geçtiğini, çalışanların taşeron sözleşmesi bittiğinde yerini alacak belediye şirketlerine geçeceğini açıkladı. Bu haberi de neredeyse öğretmenlerin bile taşeron hizmetlisi yapılmaya çalışıldığı yurdumuzda bütün çalışanların duyması ve oyunu ona göre belirlemesi gerekir diye düşünüyorum.

http://haber.gazetevatan.com/memura-toplu-sozlesme-taseron-isciye-mujde/325026/9/Siyaset

25/8/2010

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..