Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '15

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde erken yılbaşı kutlaması!

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde erken yılbaşı kutlaması!
 

İzmir Ticaret Odası Vakfına ait İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyet üyelerine yılbaşı kutlaması her yıl gelenek oldu. Bu yıl da mütevelli Heyet üyeleri hep birlikte 19 Aralık Cumartesi akşamı Üniversite'nin salonunda bir araya geldik, 2016'a merhaba gecesi yapıldı. Sıcak bir ortamda, üyeler yemeklerini yediler ve eğlendiler.

İzmir Ticaret Odası ve Üniversitenin Mütevelli Heyet Başkanı olan Ekrem Demirtaş bir hoş geldiniz konuşması yaptı. Üniversitenin kuruluşundan bu yana geldiği durumu anlattı. Yeni plan ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Gecenin ilerleyen saatlerinde gecenin pastası kesildi. Demirtaş yeni yılda tüm Vakfın üyelerine sağlıklı yıllar diledi. Canlı müzik orkestrası çaldığı parçalarla, Üyeler eşleriyle dans edip, eğlendiler.

Ege'nin ilk Vakıf Üniversitesi olan İzmir Ekonomi Üniversitesi, 2001 yılında kurulmuş, Üniversitemiz 8 Fakülte, 2 Yüksek Okul, 3 Meslek Yüksel Okulu, Enstitü, 9 uygulama ve Araştırma Merkezi bulunmaktadır. Üniversite bünyesinde Tıp Fakültesi de açılmış, önümüzdeki yıl öğrenci alımına başlanacaktır. 8400 öğrenci, 447 kadrolu öğretim üyesi bulunmaktadır. Eğitim dili İngilizce dir.

Geceye, yeğenim Çetin Balcılar, güzel kızı Ecem Balcılar ve ben Abdurrahman Balcılar birlikte katıldık.

DSCN0034

Üniversitenin Güzel Sanatlar ve Tasarım  Fakültesi Latin Dansları Kulübü öğrencileri, Latin danslarından ve Türk Halk Oyunlarından örnekler sundular. Genç öğrenciler, vakıf üyeleri tarafından alkışlandılar. Bu güzel gösterileri hazırlayan üniversite Güzel Sanatlar Fakültesi Latin Dansları Hocalarından Mehmet Akif Okudan'a, Ekrem Demirtaş tarafından teşekkür edildi ve bir plaket verildi.

DSCN0110

DSCN0116

Latin ve Türk Halk Dansları gösterilerinden görüntüler.

DSCN0072

DSCN0067

DSCN0095

DSCN0048

DSCN0044

Bu vesile ile ben de buradan tüm vakıf üyelerinin, okuyucu ve bloger arkadaşların 2016 yeni yılını şimdiden kutlar, sağlıklı ve mutlu yıllar dilerim.

Saygılar ve sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: blog.milliyet.com.tr/cansever

Blog: balcilar-blog.com

 

Not: Görseller tarafımdan çekilmiştir.

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..