Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '08

 
Kategori
İzmir
 

İzmir'i AKP'ye teslim etmek..!

İzmir'i AKP'ye teslim etmek..!
 

Maliye Bakanı Unakıtan, “AK Parti olarak yerel seçimlerde iddialı mısınız?” şeklindeki soruya “İzmir’i artık teslim almamız lazım. İzmir’i istenilen konuma getirmek için AK Parti’nin teslim alması lazım” cevabını verdi.

Haber bu.. Bakan Unakıtan, İzmirde yerel seçimleri kazanarak, İzmir'e hizmet götürme gereğini vurguluyor... Bunu da İzmiri, halen elinde bulunduran CHP'den teslim almak şeklinde ifade ediyor..

Ben bir İzmirli olarak, bu "teslime" hazırım.. Yani, CHP yönetimindense AKP yönetimini tercih ederim. Bunu sadece, siyasi görüşümden dolayı değil, İzmir'in gerçekten, güçlü, çalışkan ve iktidar desteğini arkasına almış bir Büyük Şehir Belediye Başkanına ihtiyacı olduğundan...

Biz halkız.. Bize hizmet lazım.. Kuru gürültüyle, iç boş ideolojik söylemlerle, babadan kalma siyasi eğilimlerle milletvekili seçsek bile, belediye başkanı seçiminde sadece "hizmet" e bakalım.. Çünkü buna fazlasıyla ihtiyacımız var:

Bir türlü bitirilemeyen Metro, son günlerde ayyuka çıkan susuzluk veya arsenikli su, şehir trafiğini rahatlatacak alt yapı yoksunlukları.... İzmir, kuru bir ideolojik yaklaşım uğruna bunları çekmek zorunda değil..!

İzmir CHP'ye mahkum değil..!

Bakanın "teslim alacağız" sözünü bile, Yunan işgaliyle eşdeğer tutanlara söyleyecek sözüm yok..! Onlar, işgalin de, hizmetin de, siyasetin de, ne olduğunu bilmiyorlarsa biz ne diyelim..?

Çağdaş bir şehirde yaşamak istiyoruz; çağdaşlığı kendine boş bir söylem yapmış şehirde değil.. Bizi çağdaş imkanlara kavuşturacak kimse onun yanında olacağız..

Bu defa, CHP'nin Cumhuriyeti, Bayrağı, Atatürk'ü alet ederek koltuk kazanma siyasetine aldanmayacağız... Belediyeler hizmet üretmek için vardır; laf üretmek için değil..

Ben, bir İzmirli olarak, bu seçimlerde İzmir Belediyesini Ak Partiye teslim etmek istiyorum..

Siz de "teslim etmemek" için, yine oylarınızı CHP'ye verin; içiniz rahat olacaksa..!

Ne var ki, İzmir halkının çoğu benim gibi "teslim" yanlısı oluyor giderek..

Daha önce teslim olmuş illeri görüp de, İzmiri teslim etmemek, yaşadığımız şehre iyilik yapmak olmayacak..

Biz "teslim" edelim de, siz de geri alırsınız, gerekirse..

Tabii geri almak isterseniz, ya da alabilirseniz...!

 
Toplam blog
: 1645
: 822
Kayıt tarihi
: 19.01.08
 
 

Edebiyat, kamu yönetimi ve gazetecilik tahsili... 27 yıllık eğitimcilik hayatından sonra emeklili..