Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '12

 
Kategori
İzmir
 

İzmir'in Hilton çatısı inledi: "Skal, Skal, Skal ! "

İzmir'in Hilton çatısı inledi: "Skal, Skal, Skal ! "
 

Bu SKAL Amblemi, Dünyayı kaplamış.


Uluslar arası üne sahip SKAL üyeleri, İzmir Hilton Otelindeki yemekli gecede toplanarak, 2 yıl görevini sürdürecek olan yeni başkan ve yönetim kurulu üyelerini seçti…

Skal International, bilindiği gibi her yıl değişik ülkede yapılan Dünya  kongresinde, SKAL International şemsiyesi altında birleşmiş olup, Genel Sekreterya ile bu merkezden idare edilir

SKAL International İzmir Kulübünün yeni yönetim kurulunun “gala yemeği” ve yeni başkanın “regalyesi” nin takdimi, dün gece Hiltonda yapıldı.

İzmir’de yeni başkan ve yönetim kurulu seçilerek şu isimlerden oluştu. Başkan Nihat Levent, üyeler: Berrin Uşay, Emre Gezgin, Erhan Gölbey, Ebru Akyürekli, seçildiler.

Yemek öncesi kokteylle başlayan gecede Skal üyeleri, zaman zaman mutluluk tabloları  çizdiler, duygulu anlar yaşadılar. İzmir’in onursal  SKAL Başkanı  Jozef  Keşişyan başta olmak üzere, Türkiye’nin dört bir tarafından SKAL üyeleri gecede hazır bulunarak neşeli  dakikalar geçirdiler.

İzmir Skal Kulübü Derneği tarafından düzenlenen yeni başkan regalyesinin takdimi sırasında, Uluslar arası Skal Dernekleri Federasyonu Başkanı Deniz Anapa’nın birleştirici konuşmaları etkili oldu ve çok alkışlandı.

Tanınmış pek çok tanınmış simalar arasında gözümüze çarpanlar ise  şunlardı. Cem Çandarlı , nişanlıısı Sidal Sedemoğlu, Yüzyıl Turizm A.Ş. nin başkanı Yüzyıl Becerik, ONART İletişimden Aylin Onart, Mega Konferans’tan Esen Ateşler, Selçuk  Otel Şirince Evlerinden Ahmet Koçak, Çeşme Altınyunustan Duygu Yücetürk,  Alaçatı Solto’dan Gökçe Kesikciler, Tutku Tours’tan Erden Duygu,  İzmir Palas’tan Ahmet Kilimci, KEY’den Mustafa Buğday, SCINN’den Sevgi Can, Dalyanköy Sisus’tan Ebru Akyürekli  gibi müesseselerin sahip  ve genel müdürleri, gözümüze çarpanlar arasındaydı.

Ayrıca pırıl pırıl Dokuz Eyül'lü öğrenciler Işıl Hünler, Benay Mermer, de güzellikleri ve sakinlikleriyle dikkatleri üzerler,inde topladı. Ümiversitelilerin aydınlık yüzleri ışıl ışıldı o gece.

Davetliler arasında, İzmir B. Efesten tanıdığımız ünlü turimci Yüzyıl Beceren de vardı. Davetliler öteden beri kendisini  ünlü aktör Bruck Wils’ e benzetirlerdi. Eşiyle birlikte, turizmci dostlarıyle yine otelcilikten konuşurlarken bulduk kendisini. Jenerasyon ve göz alıcı bir şöhrete sahip olan Ünlü aktör Bruck Wils’ e benzemek, nasıl bir duygu diye sorduk. “ Dostlar benzetiyorlar, n’apalım” diye cevap verdi.

Gece, çok muhteşemdi. Eski  ve yeni turizmciler, üst düzey temsilcileri ile katılmıştı yemekli geceye. Hilton’un canlı müziği ile  çiftler, hızlılıkları ile pistleri ısındırdı ve  SKAL toplantısı geç saatlere kadar devam etti

 Ve de her fırsatta, Hilton Oteli Çatısı inledi:  “ SKAL, SKAL, SKAL ! “

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..