Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '08

 
Kategori
İzmir
 

İzmir işgal altında kurtarın!

İzmir işgal altında kurtarın!
 

İZMİR'İ TESLİM ALMALIYIZ.


AK Parti olarak yerel seçimlerde iddialı mısınız?'' şeklindeki soruya Bakan Unakıtan, ''Tabii. İzmir'i artık teslim almamız lazım. İzmir'i istenilen konuma getirmek için AK Parti'nin teslim alması lazım'' yanıtını verdi.
Savulun İzmirliler Akıncılar geliyor!

Duyduk duymadık demeyin, İzmir işgal altında. Buradan siyasal iktidara sesleniyorum. İzmir’i işgalden kurtarınız. Derhal seferberlik ilan edip 18 ila 46 yaş arasındaki tüm erkekleri askere çağırınız. Ayşe nine, Fatma teyze zaten erkeklerle yan yana savaşa hazırdır. Çünkü Emperyalist paylaşım savaşında bunu çok iyi kanıtladılar.
İzmir işgal altında derhal elbirliğiyle, güç birliğiyle, tüm yollara başvurarak kurtarmalıyız.
İzmir Demokratların, aydınların, yurtseverlerin, yazarların, çizerlerin , sanatçıların, güzel kadınların, yakışıklı erkeklerin, masmavi körfezin üzerinde uçuşan martıların, özgürlük, barış, kardeşlik sevdalılarının işgali altında.
Bilimsel düşünen beyinlerin, çevrecilerin, hayvan severlerin işgali altında.
İzmir gavurların işgalinde derhal kurtarılmalı. Önce bir ambargo koyalım. Hazine yardımını kısalım. Yatırım yapmayalım. Halkı bize muhtaç kılalım sonrası gelir. Hatta bazı ilçeleri bölelim. Başarı bölünmelerle daha çabuk sağlanır. Kapitalist sistemin en belirgin özelliği böl parçala yok et değil mi?

Stratejik kurumlara yandaşlarımızı yerleştirelim. Kadrolaşmamız hemen hemen tamamlanmıştır. Kaleyi içten fethedebiliriz. Sonra dört bir koldan , Belkahveden, Sabuncu belinden, Menderes’den, Menemen’den...

Sardık mı dört bir yanını Elimizde deniz fenerleri dökeriz Ege denizine gavurları bir bir. Menemen kapısı biraz zor ama olsun. Ne yapıp yapıp İzmir’i teslim almayılız. Aksi halde her düğünde zeybek oynarlar türkü söyleyip halay çekerler kolkola. Kötü örnek olurlar Anadolu’ya. Tüm gücümüzle çıkarma yapmayılız. Aman Allahım ben karabasanlar görüyorum galiba. Nedir? bu İzmir’den çektiğimiz. Rüyalarımızı bile İzmir işgal etmiş. Derhal ama derhal bu karabasanlardan kurtulmak için İzmir’i teslim almayılız. Başka şeçenek yok ondan sonra rahat rahat uyuruz uyuturuz.!

İmdaaaaaaatttttttt ne bu çığlık!! Yine mi karabasanlar görüyorum.

Hasan Tahsin Anıtının orada, Konak meydanında, Karşıya Özgürlük Anıtı'nda,


Narlıdere Pir Sultan Parkı'nda, teleferik tepesinde, Yamanlar semtinde, Buca Üniversite Kampusü'nde, Bornova Ege Üniversitesi öğrencilerinin dillerinde bir türkü söyleniyor.

Bağımsızlık ve özgürlük sayfalarını savuruyor unutanların anımsaması için Anadolu’ya doğru. Yeni bir not düşüyor belleklere. Karanlık beyinlere “Güneş Balçıkla sıvanmaz”

Kulak verelim bu türküye, eşlik edin birlikte söyleyelim.

İzmirin kavakları
Dökülür yaprakları
Bize de derler çakıcı
Yar fidan boylum
Yıkarız konakları

Selvim senden uzun yok
Yaprağında üzüm yok
Gamalıda zeybek vuruldu
Yar fidan boylum
Çakıcıya sözüm yok

 
Toplam blog
: 221
: 1905
Kayıt tarihi
: 27.09.06
 
 

Evli bir kız çocuğu babasıyım. Yüksekokul mezunuyum. Bir kamu kurumunda çalışıyorum.16.03.2017 ta..