Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '07

 
Kategori
İzmir
 

İzmir-Konak Belediyesi

İzmir-Konak Belediyesi
 

İzmir Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, okullara yapılan ziyaretlerde kırtasiye yardımlarının dışında asıl ihtiyaçların da ortaya çıktığını ve bunları da karşılamaya çalıştıklarını söyledi...

Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ, bugüne kadar 10 bine yakın öğrenciye eğitim ve öğretim yılı başında kırtasiye, çanta ve önlük yardımı ile ulaşmaya çalıştıklarını söyledi.

İlköğretim okullarının hemen hepsine ulaşmanın mümkün olmadığını ancak, ihtiyaç sahibi öğrencileri öğretmenlerin aracılığıyla belirlediklerini ifade eden Tunçağ, ' Bu okullara gittiğimizde de yerinde farklı bir ihtiyaç varsa karşılamaya çalışıyoruz. Biraz da gitmemizin nedeni bu.

Ama esas amaç, ' okulların ihtiyaçlarını yerinde görmek,velilerin ihtiyaçlarını yerinde hissetmek için bu ziyaretlerini gerçekleştiriyoruz.' dedi...

Her sene okulların açılmasıyla birlikte kırtasiye desteği ve kışa doğruda bot ve kaban desteği yaptıklarını hatırlatan Başkan Tunçağ, bu yıl da ayrıca beş bin öğrenciye kaban ve bot desteği vereceklerini bildirdi. Tunçağ, yaptıkları çalışmaların sosyal belediyecilik anlayışının öncü parçalarından biri olduğunun altını çizdi.

' Okullara yaptığımız bu ziyaretler sırasında sadece kırtasiye,önlük ve çanta vermekle kalmıyoruz. Öğrenci velileri ile toplantılar yapıyoruz. Velilerle karşı karşıya geliyoruz. Onların sıkıntılarını dinliyoruz, isteklerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu toplantılarda velilerden kırtasiye yardımı dışında da talepler ve ihtiyaçlar geliyor. Bu gelen talepleri değerlendiriyoruz ve elimizdeki olanaklar çerçevesinde göndermeye çalışıyoruz ' dedi.

İzmir Konak Belediye Başkanı Muzaffer Tunçağ' ı eğitime verdiği destek nedeniyle sayfamda ağırlamaktan mutluyum.

Eğitim şart...

 
Toplam blog
: 1929
: 661
Kayıt tarihi
: 11.11.06
 
 

  Hayatı ciddiye almam, emeği çok ciddiye alırım. Dünyanın en vazgeçilmez üçlüsü; çocuklar, çiçek..