Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Kasım '16

 
Kategori
Tarih
 

İzmir ve Antalya'da Anunnakiler Semineri

İzmir ve Antalya'da Anunnakiler Semineri
 

İstanbul’da başladığımız "Anunnakiler" konulu seminerlerin İzmir ve Antalya programı belli oldu.
İstanbul’daki ilk iki bölümü birleştirip İzmir ve Antalya’da tek bir seminer şeklinde sunacağımız bu ilk seminerin konuları şöyle:
- Geleceğin Bilimi: Nanoteknoloji (Enki'nin Minik Robotları)
- Kadim Tabletler nasıl okundu?
- Sümer-Akkad ve Mısır Dili... Anunnakilerin Dünya'ya gelişi ve bunun nedenleri
- Planet X / Nibiru Gerçeği... Neye hazırlanıyoruz?
- Anunnakilerin Tarihi (M.Ö. 432000 - M.Ö. 11000)
- Tarihte anunnaki-İnsan İlişkileri (Musa-Daniel-Kiros)
- Günümüzde anunnaki-insan ilişkileri (Görümlerimiz, Vizyonlarımız, Rüyalarımız, yaşadığımız deneyimlerin nedenleri...)
- Anunnakileri Tanıyalım: Atalarımız Enki(POSEİDON)-Enlil(ZEUS)-Ninmah(HATHOR)-Anu(AN)
Türkiye'de "Anunnakiler" hakkında yaptığı derin araştırmaları iki kitapta toplamış(Amon Ra;Uzaylı Bir Prensin Yaşam Öyküsü-Son Çağrı Anunnakilerle Temas), yeni kitap için hazırlıklara başlamış, bugüne kadar birçok seminer vermiş Araştırmacı Yazar Göktürk Ramu "Doğru bilgiye ulaşma, kaynaklı bilgi sunma" prensibiyle Anunnakiler Konulu seminerlerine başlıyor.
Peki, neden bizler Anunnaki hakkında bilgilenmeliyiz? Çünkü Anunnakileri öğrenirsek yaşadığımız değişimlerin nedenini de öğrenmiş oluruz. Çünkü Solon'un dediği gibi bize anlatılan tarihin bir çocuk masalından ibaret olduğunu görürüz. Çünkü geçmişi gerçek kanıtlarla öğrenip, ana akım bilgilerden faydalanıp geleceği sağlam biçimde yorumlayabiliriz. Çünkü bizi bekleyen Kova Çağına geçişin ne anlama geldiğini anlayabiliriz, tedbirlerimizi buna uygun alabiliriz. (Enki'yi bilmeden Kova Çağını da bilemeyiz.) Anunnakileri bilmeliyiz çünkü GDO, Hollywood Senaryoları, Bilim, Nanoteknoloji, Ortadoğu'daki Enerji Savaşları bizi neye hazırlıyor bunu öngörebiliriz. Bireysel deneyimlerimiz, görümlerimiz, enerjimizdeki değişimin doğru takibini yapabiliriz.
Genlerimizdeki blokajın nedenini öğrenebiliriz. Anahtarın genlerde olduğunu öğrenip yolumuzda sağlam ilerleyebiliriz. Anunnakileri bilmeliyiz ki onlar hakkında anlatılan onlarca efsaneden kendimizi koruyabiliriz. Onlarında bizden farklı olmadığını, hatta onların atalarımız olduklarını görebiliriz.
“Seçilmenin ne demek olduğunu anlayıp, hasatın ne olduğunu fark edebiliriz. Ölümsüzlüğün hoş bir hayal olmadığını idrak edebiliriz...”
Bu seminerlerde aşağıdaki sorulara kadim tabletlerden cevaplar bulacaksınız: Anunnaki nedir, kimdir? Anunnakiler nereden, nasıl ve neden Dünyamıza gelmişlerdir? Sümer yazıtlarında, Mısır piramitlerinde Anunnakiler hakkında neler yazılmıştır? Kendi içlerinde nasıl savaşlar yaşanmıştır? Neden insanoğluna ihtiyaçları olmuş ve yazıtlarda insanın var oluşu ile ilgili neler yazılmış, İnsanlar onlara neden "Tanrılar-Tanrıçalar" demiştir? Enki kimdir, Enki'nin bu yüzyıldaki önemi nedir? Neden kurulan her yerleşim birimine bir Tanrı gerekmiştir? Gılgamış Destanı nedir, nasıl yorumlanmalıdır? Nuh Tufanı ve Anunnakiler ile ilgisi nedir? Anunnakiler neden Dünya krallığını elde etmek için savaştılar? Anunnakilerin rüyalarımız üzerindeki etkileri? Olağanüstü denilen yüceleştirilen olayların Anunnaki ilişkisi? Anunnakiler şimdi neredeler? Yoksa hala bizlerle mi?
İzmir: 3 Aralık Cumartesi 13.00-17.00 / Mutlu Yaşam Alternatif Tıp Müzik Terapi ve Gelişim Merkezi (Buca) Tel: 0 532 591 29 42
(https://www.facebook.com/pages/Mutlu-Ya%C5%9Fam-Alternatif-T%C4%B1p-M%C3%BCzik-Terapi-ve-Geli%C5%9Fim-Merkezi-%C4%B0ZM%C4%B0R/1505599333075601?fref=ts)
Antalya: 24 Aralık Cumartesi 13.00-17.00 / Innema Yaşam Ve Gelişim Merkezi Tel: 0534 746 3838
https://www.facebook.com/pages/Innema-Ya%C5%9Fam-Ve-Geli%C5%9Fim-Merkezi/1010697265670428?fref=ts
(Şimdiden yerinizi ayırtınız.) 

 
Toplam blog
: 40
: 7623
Kayıt tarihi
: 07.06.11
 
 

1980 Artvin'de doğmuştur. Bursa'daki ilk, orta ve lise eğitiminden sonra 2001'de Dokuz Eylül Ünv...