Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Ağustos '13

 
Kategori
Futbol
 

İzmirli kızlarımıza ilk kez 'Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz!..

İzmirli kızlarımıza ilk kez 'Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde başarılar dileriz!..
 

Türkiye ilk kez ‘Şampiyonlar Ligi’nde Konak Belediyespor’la temsil edilecek

UEFA Kadınlar Şampiyonlar Ligi Eleme Turu A Grubu’nda üstün performans ve mücadele örneği sergileyen Konak Belediyespor üçte üç yaptı ve gruptan çıkma başarısı gösterdi.

Bosna Hersek’teki eleme turunda ülkemizde ilk kez bir kadın futbol takımı Şampiyonlar Ligi’ne katılma başarısını gösteriyor.

 Bundan böyle, atasözlerimizden “Elinin hamuru ile erkeğinin işine karışma’ atasözümüz geçerliliği yitiriyor.

İzmirli, Konaklı, Konak Belediyesporlu olmanın onurunu yaşattınız bana…

Hey İzmirli kızlar!

Kısacası ‘Türk’ olmamın derin coşkusunu, tanımlanamaz gururunu yaşattınız bana…

Türk Futbol tarihinde İzmirlilik ise oldukça farklı bir duygu…

 Spor Toto Süper Ligi’nde mücadele eden Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Sivas’tan, Elazığ’a Kasımpaşa’ya kadar her bir kulüp kendi organizasyon yapısı ile büyük başarılara imza atmıştır

Bugüne kadar yıllardır Spor Toto Süper Ligi’nde İzmir’den bir tek erkek futbol takımını bırakın görmek, TV ekranında dahi izleyemiyorum.                  

Çünkü Spor Toto Süper Ligi’nde İzmir’i temsil eden bir tek futbol kulübü olmaması nedeniyle Ege’nin tek Süper Lig temsilcisi Akhisar Belediyespor’a destek veriyoruz.

Kadınlar Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde finallere kalan Konak Belediyespor’un başarısı ile Milli Takımlara olumlu yansıyacağına inanıyorum. Bu başarıyla Milli Takımlara gönül veren kadın futbolcu sayısının artacağını tahmin ediyorum.

Sonuç olarak bu başarı hem Milli Takımlarda rekabet ortamında oynayacak futbolcu sayısının artmasına hem de kalitesine katkı sağlayacaktır.”

Başta Konak Belediyesi Başkanı Dr. Hakan Tartan, Teknik Direktör Hüseyin Tavur ve teknik kadronun isimsiz kahramanları ile Takım Kaptan’ı Didem Taş ve arkadaşları, katkıda bulunan tüm futbol emekçileri ve İzmirlileri candan kutlar, Şampiyon Kulüpler Kupası’nı kazanmanız dileğimle başarılarınız sonsuz olsun!

20.08.2013, İzmir, Türkiye

Not: Fotoğraf YENİ ASIR'DAN Alıntıdır.

 

 

 
Toplam blog
: 392
: 908
Kayıt tarihi
: 27.11.11
 
 

1951 Muğla doğumluyum. Ege Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi'ni 1974 yılında bit..