Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '08

 
Kategori
İzmir
 

İzmirli okurlar, Aydın Boysan ile buluşuyor…

İzmirli okurlar, Aydın Boysan ile buluşuyor…
 

Aydın Boysan"insan"


Bu duyuruyu okuyunca İzmir de olmadığıma çok üzüldüm inanın. Hem üzldüm hemde İzmirlileri biraz kıskandım. Hep Aydın Boysan gibi bir insanla dikkat edin “insanla” tanışmak isterdim. Bize yaşama sarılma bildiğince yaşama hakkında çok şeyler öğreten bir insan o. Çok çeşitli özellikleri yanında iyi bir yazar, konuşma ustası ve en önemli vasfı iyi bir akşamcı oluşu ön plana çıkan bir gönül adamı bence.

Duyuru şöyle devam edip bitiyor;

“Yapı Kredi Yayınları’nın Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki Kitabevi, Nisan 2008’de yenilenip genişletilerek İzmirli kitapseverlerin hizmetine sunulmuştu. Kitabevi şimdi de YKY yazarlarının imza günlerine ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

İlk imza günü etkinliği, edebiyatımızın renkli ismi Aydın Boysan ile başlıyor. Siyasetten şiire ve müziğe, gündelik hayattan uzaya ve evrene uzanan geniş ilgi alanı içinde okuyucularını peşinden sürükleyerek dolaşan Aydın Boysan, olaylara, insanlara ve eşyaya mizah gözlüğüyle bakıyor.

İmza Günü: Aydın Boysan

Tarih: 22 Kasım 2008 Cumartesi, saat: 15.00-17.00

Yer: Yapı Kredi Yayınları, İzmir Kitabevi, İzmir Kıbrıs Şehitleri Caddesi, 1443. Sokak 46/A, Alsancak, İZMİR”

Ey İzmirliler imza gününe gidin ve bizim içinde imzalatın kitaplarınızı. Hoş kitap imzalatmayacak olsanız bile, o sizi yine güler yüzle karşılayıp kalbinizi almasını bilir. Nede olsa adam gibi adamların sonuncusu o. Dileğimiz daha uzun yıllar yaşayıp kalın çerçeveli gözlüğünün ardından bizleri süzmeye devam etmesi.

 
Toplam blog
: 405
: 914
Kayıt tarihi
: 19.04.07
 
 

Okumayı ve kendimce yazmayı severim. Samimi eleştirilere açık biriyimdir. ..