Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Temmuz '17

 
Kategori
Sinema
 

Jack Reacher 2

Jack Reacher 2
 

Film: Jack Reacher 2

Tür: Aksiyon-Macera

Puan: 10 üzerinden 10

Film tıpkı birincisi gibi son derece güzel bir sahneyle başlıyor. Eski ama sıkı asker Jack Reacher, başını beladan kurtaran bir binbaşı birden bire mapus damına düşünce ona yardım için Polat Alemdar gibi derin devletin derinliklerine balıklama dalıyor.

Jack Reacher'ın yeteneği, zekası, çevikliği ve adalet duygusunun gücü hepimizi büyülüyor. Tom Cruse'un oyunculuğuna diyecek bir lafımız yok. Abimizin aradan geçen onca yıla rağmen performansından pek bir şey kaybetmediğini görüyoruz.

Filmin aksiyon dozundan, verdiği keyiften ve senaryosunun gidişatından memnun kalacaksınız. Ancak bazı sahnelerde "Yoh artık Lebraaam" demeniz mümkündür.

3. kattan aşağı atlayıp hiçbişey olmamış gibi ayağa kalkıp dövüşmeye devam eden kahramanımızın bir yere kadar anladığımızı varsayalım. Zira kendisi bir adamın üstüne düşüyor.

Ancak üçüncü kattan aşağı üzerinde bir kişiyle birlikte sırt üstü düşen kötü adamın ayağa kalkıp tom amcamıza esaslı tekme sallaması gibi Battal Gazi saçmalıklarını anlayamıyorum.

Çok fazla mantık aramazsanız film son derece güzel. Bu saçmalığa rağmen filmi çok beğeneceğinizi düşünüyor, şimdiden iyi seyirler diliyorum.

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..