Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Eylül '18

 
Kategori
Futbol
 

Jardel, Nonda,Younes Belhanda ve Dört Büyüklerde Transfer Dönemi...

Galatasaray da Belhanda ve Feghouli ile bir çok şey yazılıp çiziliyor. Aslında iki isimde yetenekli isimler. Feghouli'nin geçen sene atmış olduğu bir çok kritik gol son anlarda maçları çeviren gollerdi.Belhanda 'nın da Nice transferi olmadığına göre bu oyuncudan verim alınmalı.

Tıpkı Amraabat 'ın İspanya ya transferi sonrası yaptığı çıkışa benzememeli bu durum.

Galatasaray'ın en büyük eksikliği forvet.  Devre arasında Çin liginden bir çok oyuncu ile temas halinde oldukları söyleniyor. Takım getirmiş olduğu ve büyük sükse yapmış olduğu Roman Kosecki den bu yana Jardel,Shabi Nonda ,Milan Baros ve Lucas Podolski gibi önemli isimlere imza attırdı şimdiye kadar ileri uç transferlerinde...

Bu sene ise Gomis'in gönderilmesi ile belki de futbol literatüründe şimdiye kadar az rastlanan hücum organizasyonlarnı deneyecekler.

Fenerbahçe ise yeniden yapılanma sürecinde kalede Harun ile anlaştı. Oysaki Volkan Babacan, Mert Günok, Serkan Kırıntılı gibi deneyimli kaleciler de zamanında Fenerbahçe forması giymişlerdi. Fenerbahçe defansında Skretel'e övgüler düzülüyor. Katılırım. Her zaman içten oynayan bir oyuncu.

Ancak bu beklerin de yardımı ile oluşan dörtlü defans bloğunun hatalar yapmasına engel değil.

Burada Fenerbahçe orta sahasının rakibi yeterli oranda karşılayamasının da payı büyük.

Burada orta alanda Benzia ve Jailson biraz takımın defans kalitesini yükseltebilir.

Beşiktaş ta forvet alamayıp Alvaro Negredo ve Love ile yola devam edecek takımlardan.Ancak Beşiktaş'ın farkı ; orta alanda ki isimlerinden de hücumda gole dönük katkının çok olabilmesi.

Babbel, Lens, Oğuzhan, Quaresma  ve Gökhan gibi isimler gole dönük oyuncular.

Trabzonspor ise bu sene düşük bütçe ile en iyi kadrolarından birini kurdu. Rodallega çok iyi golcü. Onu oynatmak için motivasyonunu düşürmemek lazım.Taure ve Hosseini ile iyi bir ikili buldular. Pereria ile sağ kanatta sorunsuzlar.

Orta alanda Olcay ve Onazi elinden geleni yapıyor.Böyle olunca Trabzonspor da güzel galibiyetler peşisıra geldi.

 
Toplam blog
: 383
: 900
Kayıt tarihi
: 24.12.10
 
 

..... ..