Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

İstanbul Üniversitesi Türk Dili Edebiyatı mezunuyum. Ancak Türkçe öğretmenliğine gelene dek bir çok iş yaptım editörlük de dahil. Standartlara uymayı hiç beceremedim. Bu yüzden yazıyorum: "herkes gibi olmamak için". Bir süre Eğitim Gönüllüleri Vakfı'nda öğretmenlik yaptım. Şu anda da özel bir eğitim kurumunda öğretmenlik yapıyor..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
İstenmeden yapılan işler ve kaybolan hayaller

Elbetteki hepimiz hayatın her anında hatta hiçbir şey yapmadan sadece durup seyrederek bile bir şeyler öğrenebiliyoruz.Ama bu öğrendiklerimiz acaba ne kadar bizim terchimiz oluyor ya da bunları gerçekten öğrenmek istiyor muyuz hayallerimizde bu mu var? Benim sorguladığım buydu aslında elbetteki bu meslekte olan herkes gibi özellikle özel sektörde çalıştığımız için hepimiz fazlasıyla çaba gösteriyoruz ve gereğini yerine getiriyoruz bu mesleğin.Ancak hayatta herkesin hayalleri farklıdır.Bence yazımı tekrar ancak öğretmen gibi değil de tarafsız bir gözle okursanız siz de bunu farkedeceksiniz ilginize teşekkürler.

13 Ağustos 2007 22:13
Gidenin arkasından bakmak

ömür böyle acılara gark olmuş bir güneş aslı her gidenle birlikte bir gece daha oluyor ve her gecenin yine bir sabahı var:)

13 Ağustos 2007 21:35
İstenmeden yapılan işler ve kaybolan hayaller

K.y sanırım senin de dediğin gibi hayırlısı buymuş hoşbulduk teşekkürler:)

13 Ağustos 2007 21:30
 
Toplam blog
: 2
: 742
Kayıt tarihi
: 04.08.07