Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Aralık '11

 
Kategori
Magazin
 

Jennifer Lopez- en güzel Latin sanatçı

Jennifer Lopez- en güzel Latin sanatçı
 

Jennifer Lopez, sinema, Turhan Feyizoğlu


Karl Marks’ın, “Alt yapı üst yapıyı” belirler diye bir sözü vardır.

Türkiye büyük bir alt yapı değişikliğinin içinde. Değişen alt yapı, üst yapıyı da kendi doğrultusunda değiştirmektedir. Bu nedenle, toplumda büyük alt üstler yaşanmakta, değiştiren kesim dışında herkes bu değişim içinde büyük bir kaos yaşamaktadır. Bu kaos giderek derinleşecerek büyüyecek ve herkesi allak bullak edecektir.

Küresel bir beyin sömürgeciliği söz konusudur. Nasıl yaşamamız gerektiğinden tutun, kimi örnek alacağımıza kadar geniş bir dayatmanın içindeyiz.

Alt yapı değişiminin üst yapıda yaptığı değişimi herkes kendine göre yorumlamakta ve değerlendirmektedir.

Yaşanan bu üst yapı değişimine bazıları, “Televole kültürü” dedi, bazıları, “Popüler kültür” dedi. Olsa olsa, “Popo-list kültür” olabilir.

Bir dönem MİT Müsteşarlığı yapan Şenkal Atasagun, 28 Kasım 2000’de yayınlanan açıklamasında, “Televole adamı komünist yapar” dediği için bir tartışma başlamıştı. Oysa, televole kültürü insanı komünist değil ya birinin uydusu ya da aptal yapar. Örnekler yaşanıyor.

Küreselciliğin kültürel dayatmasına Latin şarkıcı Jenifer Lopez güzel bir örnektir.

Jennifer Lopez, poposu ile dünyayı çalkalamış güzel bir kadındır. Jennifer Lopez dendiğinde, tüm dünyada hemen hemen herkesin aklına ilk onun “popo“su gelmektedir.

“Popo-list kültür” ayrı bir yazı konusu. Bu konuda bir yazı hazırlıyorum ama bu yazıda kısaca bir iki şey aktarmak istiyorum.

Manken Deniz Akkaya, 5 Şubat 2001 günü yayınlananan açıklamasında, “Dünyanın en güzel popolu kadını olarak Jennifer Lopez’i gösterenler haltetmiş… İddia ediyorum en güzeli benim popom” demişti.

Manken Aysun Kayacı da, “Bazıları çıkıp, ‘Ben Türkiye’nin Jennifer Lopez’i olacağım’ dediğinde çok gülüyorum. Çünkü hiçbirinin Jennifer’in tırnağı bile olamıyacağını iyi biliyorum. Bu işi Türkiye’de kıvırabilecek tek kişi benim. Çünkü hem güzelim, hem seksiyim, hem de çok iyi dans ederim” açıklamasını yapmıştı.

Bir diğer manken Güzide Duran, 5 Mayıs 2004 tarihinde yayınlanan açıklamasında, birlikte yaşadığı İlker İnanoğlu ile olan ilişkisi hakkında, “Amerika’da rahatız, sokakta birbirimizin poposunu çimdikliyoruz” demişti.

Bugün, Türkiye’de bazı kesimlerde bir “popo” takıntısıdır gidiyor. “Yemeğin tadını veren salçadır, kadını gösteren kalçadır”, diye ilginç bir deyim vardır ama bu “popo” takıntısı aslında yaşanan üst yapının değişimini yansıtmaktadır. Buna örnek vermek istiyorum.

2001 yılında yaptığı bir söyleşide, “Ben popo fetişistiyim, popocuyum” diyen Seda Sayan, “Gazinocular Kralı” Fahrettin Arslan’ın gazinosu Maksim Gazinosu’nda 2002 yılında sahneye çıkıp, “Bayanlar matinesinde” sahne aldığında, kendisini izleyen kadınlara, “35 milyon verip geldiniz, ben aldığım malı ellerim sizde elleyin”, deyip poposunu kadınlara ellettirmişti.

Gazete yazarı Ali Atıf Bir, 9 Haziran 2002 tarihinde yayınlanan yazısında, “Fransa’nın Cannes şehri deyince aklınıza ne geliyor? Sizinkini bilemem ama, benim aklıma ‘popo’ geliyor”, diye yazmıştı.

Öyleki, İtalyan film üstadı Tinto Brass, tüm dünyada, “Popo ustadı” diye anılmaktadır.

Alman Manken Heidi Kulum, New York Post’la yaptığı söyleşide, yıllarca yediği patateslerden dolayı biçimsiz bir popoya sahip olduğunu belirti ve “Brezilyalı poposuna sahip olmak isterdim” demiştir.

Türk mankenlerden Zeynep Yılmaz, “Kendimde en popomu beğenirim. Rakip yok yani. Dünya standartlarına da bakıyorum, benim ki gibi pek yok! Bir tek Porto Riko’lu kızlarda var ama onların da yüzleri güzel değil. Benim yüzüm de güzel. Zaten erkekler bana ‘Miss Popo’ derler.”, demişti.

Manken Gizem Özdilli ise, “Popon güzel olur ama hakikaten aptal olursun! İşte bu üzücüdür” diyordu.

Türkiye’de “Bayan popo” dendiğinde akla hemen sanatçı Sevtap Parman gelmektedir. Popo nedeniyle akla gelmesi normal. Sevtap Parman’ın dışarı çıkık, yukarı kalkık güzel bir poposu vardır.

Dokuzuncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 3 Temmuz 2000 Pazar günü, Ankara’da Zenger Paşa Konağı’nda, Erkal Zenger’in seçim gezilerindeki anılarını topladığı, “Thencere Ghottin Khara” isimli kitabını n tanıtımı için düzenlediği kahvaltıya katıldı ve kitabın adı için, “Çok güzel bir espri yapmışsın” dedi.

Can Yücel, bir şiirinde poponun karşılığı olan g.t sözcüğünü yazdığı için mahkemelik olmuştu.

Hülya Avşar, bir dönem televizyon programı yaptığı sırada, programına katılan kişilerin poposunu ellemekle gündem yaratmıştı. Hatta, bir programına katılan Yunanlı sanatçı Sakis Rouvas, 9 Mayıs 2004 tarihinde yayınlanan açıklamasında, “Ben çok şanssızım çünkü Hülya Avşar popomu ellemedi” diye dert yanmıştı.

Gazeteci Duygu Asena, 18 Mayıs 2004 tarihinde yayınlanan yazısında, “Bu ülkede akılda kalmaktan kolay ne var, aç kıçını, günlerce akıldasın. Bir marifet değil yani böyle çirkinliklerle akılda kalmak.”, diyordu.

Şarkıcı Nükhet Duru, 13 Haziran 2004 Cumartesi günü, Kıbrıs The Colony Otel’in yaz sezonu açılışında giydiği elbisesinin popo kısmında “Game Over-Oyun Bitti” yazıyordu.

Türkiye’de bugünlerde yaşadığımız çok korkunç bir gerçeklik var ve toplumun büyük çoğununluğunun hayatını çok olumsuz şekilde etkiliyor. Yaşananlar bir oyun değil. Oyun diye nitelendiriliyorsa da umarım bu kötü oyun hemen biter.

“Popo”su ile bütün dünya erkeklerinin hayranlığını kazanan latin Amerika kökenli Jennifier Lopez, New York’un ünlü mahallelerinden Bronx’ta 24 Temmuz 1970’de doğdu. Aslan burcundandı. Annesi öğretmen Guadalupe, babası bilgisayar uzmanı David’di.

5 yaşından itibaren dans dersleri almaya başlayan Jennifer Lopez, müzikallerde, TV şovlarının dans kadrosunda çalıştı. Şarkıcı Janet Jaskson’un kliplerinde dansözlük yaptı.

Kız kardeşi Linda Lopez, gösteri dünyasında bir TV şovunu yönetmiştir.

İlk film denemesini 16 yaşında “My Little Girl”de yapan Jennifer Lopez, 1991-1993 yılları arasında, Amerika’nın en çok izlenen TV dizilerinden biri olan “In Living Color” adlı dizide rol aldı.

İlk önemli rolünü, 1995 yılında, “Money Train-Para Treni” filminde Woody Harrelson ve Wesley Snipes ile birlikte oynayan Jennifer Lopez, 1996’da “Jack” adlı filmde oynadı. 1998’de George Clooney ile oynadığı “Aşk ve Para” başarısında önemli bir dönüm noktası oldu. 2000 yılında “The Cell/ Hücre”, 2003 yılında “Aşk Masalı” ve “Gigli” adlı filmlerde başrol oynadı.

Jennifer, ilk müzik albümünü 1999 yılında yaptı ve iki Platin Plak ödülünü aldı.

2001 yılında, seks kaseti piyasaya sürüldü.

1.68 boyunda olan Jennifer Lopez, 2001 yılında, Amerikan askerlerini eğlendirmek için ilk önce Kosova’ya gitti ve Amerikan Birliği’nde askerlerini eğlendirdi. Hemen ardından, Almanya’ya gitti ve Ramstein Üssü’nde Amerikalı askerleri sahneye çıktığı Çavuş üniformasıyla coşturdu.

Jenifer Lopez, 2004 yılında yapılan Demokrat Parti’nin başkan seçiminde, başkan adaylarından Wesley Clark’ı destekledi.

2003’te bir video oyunu piyasaya çıktı. Oyunda, sevgilisini fidyecilerin elinden kurtarmaya çalışan birisini canlandırmaktadır.

“Aşk ve Para” adlı filmin bir sahnesi dünyaca ünlü sinema dergisi “Empire” tarafından, 2003 yılında, 50 filmin içinde en seksi olan 50 film sahnesi içinde, birinci seçildi. Filme birincilik kazandıran sahne, banka soyguncusu olan Clooney’in, Lopez ile birlikte kaçarken kendilerini bir arabanın bagajına kilitledikleri sahne oldu. Bu görüntü, iki oyuncunun öpüşmemesine rağmen en seksi sahne seçilmiştir.

Jennifer Lopez, 2000 yılında, dünyanın en çok kazanan yıldızlarından birisiydi.

Çünkü, poposuyla “Dünya Markası” olmuştu. Bu nedenle, Jennifer Lopez, “Tek tanrım Amerikan doları’dır” diyordu.

Jennifer, 2001 yılında, katıldığı özel şovda gece başına, 750 bin dolar alıyordu.

Bazı insanlar şanslıdır.

Latin şarkıcı Jenifer Lopez’in 59 yaşındaki annesi Guadalupe Lopez, 3 Nisan 2003’te, Amerika’nın Atlantic City şehrindeki bir kumarhanede tek kollu kumar makinesinde şansını denedi ve 1 dolar koyup tam 2.421.291 dolar 76 cent kazandı.

Kazandığı paraları yatırıma yönlendiren Jennifer, paralarını daha çok gayrimenkula yatırıyordu.

Georgia Eyaleti’ne bağlı Hampton Adası’nda iki tane müstakil ev ile

Miami kumsallarında bir konak satın aldı. Kalifornia’da “Bacara” ismini verdiği muhteşem bir malikane yaptırdı.

2001 yılında, modacı Tommy Hilfiger’in erkek kardeşi And Hilfiger ile kendi tasarladığı elbiseleri yapmak üzere sözleşme yaptı.

2003 yılında, ünlü çanta, valiz ve ayakkabı üreticisi Louis Vuitton (LV) firmasının sonbahar-kış reklam kampanyasına katıldı.

Tanımında yer aldığı “Glow” ve “Still” adlı parfümler dünyanın her yerinde satılmaktadır.

Jennifer lopez, kendi adıyla piyasaya çıkacak iç çamaşırı tasarlamak için Warnaco Firmasıyla, 2003 yılında, bir sözleşme yapmıştır.

People dergisi, 2000 yılında, “Yılın En Kötü ve En İyi Giyinen” isimleri seçti. Jennifer, “En Az Örtünenler” listesinde birinci olmuştu.

People dergisi, 2003 yılında yaptığı “En güzeller” seçiminde, Jennifer Lopez ile ilişkide bulunduğu Ben Affleck, ilk 50 kişinin arasındaydı.

İngiltere’de 2001 yılında yapılan en güzel vücutlu ünlü anketinde şarkıcı Jennifer lopez, birinci seçiliyordu.

Erkeklere yönelik FHM dergisinin 2001 yılında düzenlediği, “Dünyanın En seksi Kadını” anketinde okurlar Jennifer Lopez’i birinci seçti. Birinciliği nedeniyle Lopez’e bir Jaguar marka otomobil hediye edildi.

İnternette düzenlenen “2003 yılının En Çekici 99 kadını” arasında Jenifer Lopez, 17. Olmuştur. 2002 yılında 10. Olmuştu.

New York Post gazetesi, 2003 yılında “Şehrin en güçlü kadını” seçiminde ikinci oldu. Birinci Hillary Clinton idi.

2003 yılında, Amerika’da yapılan bir araştırmada Jennifer Lopez’in yaşamı Amerikan Devlet Başkanı Bush’un yaşamından daha çok merak edildiğini ortaya çıkartmış.

ABD’nin önde gelen haftalık haber dergisi US Weekly, her yıl geleneksel olarak dürnyanın en seksi 10 kadınını seçer. 2002 yılında, listeyi açıkladıklarında Jennifer Lopez, listenin en başındaydı.

İnternetten yayın yapan Netscape Network Music adlı site, 2003 yılında, en seksi kadın popçuları belirledi. Jennifer Lopez, izleyicilerin % 28’nin oylarını alarak birinci seçilmişti.

Hayranları tarafından, “JLO” diye isimlendirilen Jennifer’in dillere destan, sıkı, dolgun, dışarıya çıkık, yuvarlak, seksi ve güzel kalçaları vardı. Kendisine, “Gitar vücut” deniliyordu.

Poposunun güzelliğini Lopez, jimnastik hocasının denetiminde haftada 5 saat yaptığı koşu ve antremanlar ile sağlıyordu.

Bu nedenle “Jennifer Lopez Diyeti” çıktı. Herkes bu diyeti yapmaya bayladı.

Bütün dünyada “Lopez kalçası” çılgınlığı sardı. Zaten, “Uçkur kuşağı” yaratılmıştı.

Neden körükleniyordu bu çılgınlık.

Erkekler kadınların en çok poposuna bakıyordu. Kadınlar daha da güzelleşmek ve daha çok kendisine bakılmasını isterdi. En önemlisi kapitalizm, bu dönemde, “kadınları ön plana” çıkartarak bu tüketimi alabildiğine körüklemeye çalışıyordu. Bu nedenle, kadınları ön plana çıkartan her şey yapılıyordu.

Herşey tüketilmeliydi. Tüketilmeliydi ki para babaları daha çok para kazansın.

Tükettikçe, bireylerde her yönüyle tükeniyor, bitiyor, kimliksizleştiriliyordu. Herkesin bir tornadan çıkmış aynı tipte olması isteniyordu.

Kadın poposuna sürülen bir krem reklamı nedeniyle Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, reklamda görürüntülenen kadın poposunu müstehcen eleştirmişti. Kapitalist sistemin savunucuları kıyameti kopardı. Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali Coşkun, kopartılan bu fırtına karşısında, “Bir ayol demediğim kaldı herhalde” diyerek gösterilen tepkinin anlamsızlığını vurgulamaya çalışmıştı.

Tüketim kültürü herkesi etkiliyordu. Jennifer Lopez’inki gibi popo isteyenler arasında sinema oyuncusu Nicole Kidman ile Spice Girls grubunun eski üyelerinden ve topçu David Beckham’ın karısı Victoria Beckham da vardı.

Genç şarkıcı Burcu Güneş’in en büyük hayali Jennifer Lopez gibi bir kalçaya sahip olmaktı. 2002 yılında ameliyat olmuş ve bu hayalini gerçekleştirmişti.

Amerika’da, 2002-2003 yılında yaklaşık ikibin kadına “Jennifer Lopez Kalçası” yapıldı. Jennifer Lopez Kalçası yaptırmanın bedeli 9 bin dolardı.

Seksi yıldızın poposu 227 milyon dolara, kalçası 90 milyon dolara, göğüsleri 180 milyon dolara, her bir bacağı 180 milyon dolara, yüzü de 45 milyon dolara sigortalıdır. Lopez’in vücudunun toplam değeri 1 milyar doları bulmaktadır.

Bu nedenle, Jennifer Lopez, “Kalçamla gurur duyuyorum. Onu olduğu gibi bırakacağım” diyordu.

Oysa, tüketim için ön plana çıkartılanlar bir süre sonra ortaya yenileri çıkartılınca eskiler birdenbire gözden düşürülüyor, yokediliyordu.

Gündemde tutulan nesne tüketicinin gözünde alabildiğine yükseltilip, hit haline getiriliyordu. Örneğin, “Hollywood’un En İyi Poposu” ünvanına sahip olduğu söylenen Jennifer Lopez’in poposu için sevgilisi Ben Affleck tarafından yakut, pırlanta, inci ve safir’den işlemeli bir klozet tasarlandı. Ben Afflec, düşündü taşındı ve Jennifer’in poposuna en uygun olarak düşündüğü, elmas kaplı bir klozet ile kadife tuvalet kâğıtları aldı.

Amerika’da moda olan Türkiye’de bazı kesimlerce hemen yaşam biçimine sokuluyordu.

Örneğin, magazin basının yazdığına göre Türkiye’de poposunu kendisini “devrimci” olarak niteleyen manken Tuğba Özay sigortalattırmıştır.

“Televole kültürü” kitlelere öyle benimsettirilmiştir ki, bırakın popo estetiğini yaptırmak, günümüzde artık “Vaijna estetiği” yaptıranların sayısı bile bir hayli fazladır.

Jennifer Lopez, bu dönem, hakkında en çok yazı yazılan ve haber çıkan sanatçılardan birisidir. Fakat Jennifer, bütün bunlara hiç yanıt vermemektedir.

Çok kaprisli olan Lopez, bu kaprisleri nedeniyle çevresindekileri bıktırmaktadır.

Özellikle tuvalet temizliğine çok önem veren Jennifer, konser için gittiği Londra’da bir sinemada gideceği tuvaletin bulunduğu katı, rahatsız edilmeden “ihtiyacını karşılamak” için boşalttırmıştı. Konserden önce içtiği bütün meyve sularının şirketten olduğunu karara bağlatmıştı. Yine Londra’da, kaldığı otelden 100 metre uzakta başka bir otele gitmek için 6 limuzin ile 15 dakkalık yolculuk yapmıştı.

Kahvaltı yaparken, yumurtanın beyazını istememektedir. Özel vücut kremi bittiğinde nerede olursa olsun getirtmektedir. Mantosunu taşımak için adam çalıştırmaktadır.

2002 yılında, eşcinseller için düzenlenen bir partide 15 dakika içinde dört şarkı söylemek için çağrılan Jennifer Lopez, şunları istemişti:

1. Oda beyaza boyanacak, b) Halılar beyaz olacak ve çiçeklerle donanacak, c) Beheri 40 dolardan düzinelerle taze incir kokulu Diptyque mumları yakılacak, d) Duvarler beyaz tülle kaplanacak, e) Kaldığı odaya bini aşkın leylak ve orkide yerleştirilecek, f) Kaldığı odada Mango, papaya, kavun, beyaz üzüm, şişeler dolusu Evian, elma suyu, sıcak kahve, kek, pasta, vanilya dondurması hazır olacak, g) Özel garson ve hizmetçi servis yapacak.

İngiltere’de bir müzik programına tek şarkı söylemesi için çağrılan Jennifer Lopez’in isteklerinden bazıları ise şöyleydi:

1. Kamera karşısına geçmeden önce kendisine hizmet edecek 60 kişi, b) Üzeri muslin kumaşla kaplanmış on adet giyinme odası, c) Özel yemeklerini hazırlamak için bir grup şef aşçı, d) Şarkı söyleyeceği yer mikrofonundan sahnesine kadar bembayaz bir dekorla kaplanacak, e) Saçlarını doğru yönde üfleyecek özel bir saç kurutma makinesi.

Programda sadece 7 dakika kalan Jennifer Lopez, bu şımarıklıkları, kibirleri, ve çevresindekilere küfürbaz davrarnışları nedeniyle, 2003 yılında, “Yılın Canavar Ünlüsü” seçildi.

Böyle birisi ile üç kez evlenen olmuştur.

Jennifer Lopez, ilk evliliğini 1997’de, Küba’lı garson Ojani Noa ile yaptı.

Bu evlilik 13 ay sürdü. Ayrıldıktan sonra Jennifer, Küba kökenli Amerikalı “Rapp Kralı” Sean (Puffy Diddy) Combs ile birlikte olmaya başlar. Sean (Puff Diddy) Combs, Jennifer’e filmlerde öpüşme ve yatağa girme yasağı getirdi. Jennifer, bunu doğal karşılayarak, “Bana, beni koruduğunu hissettirmek istiyor. Bu yasaklarında hiçbir kötülük yok. Ben de onun video kliplerinde boynuna öpücükler konduran güzel kızları görmek istemiyorum” dedi.

Jennifer, yasaklara uymadı. “Love Don’t Cost A Thing” adlı kilibinde, “paraya pula önem vermediğini” ve “dünyevi unsurlardan sıyrıldığını” belirtmek amacıyla çırılçıplak soyundu. Bu sevgilisi Puff Diddy’in hoşuna gitmediği için Jennifer’i tartakladı.

Sean Combs kavgacı biriydi. Örneğin, Jennifer ile sevgilisi yapımcı Sean Combs, 27 Aralık 1999 Pazartesi günü, NY Club’de üç kişinin yaralanması olayı üzerine gözaltına alındı ve sorgulandı. Gözaltına alınıp; sorgulanan çiftin otomobilinde ruhsatsız bir tabanca da bulundu.

Puff Dindy ile ilgili “I’m Real” şarkısında yeralan bazı sözler nedeniyle Jennifer Lopez, çok sayıda “ölüm” tehdidi aldı. Jennifer Lopez, şarkısında, “İnsanlar her zaman ne oluyor diye soruyorlar. O zencilere kendi işlerine bakmasını söylüyorum” sözleriyle zenciler hakkında olumsuz düşündüğü gerekçesiyle aldığı ölüm tehdidleri sonucu yanında iki koruma görevlisi bulundurmaya başladı.

Yaklaşık onsekiz ay birlikte olduğu Sean Puffy Diddy’den ayrıldıktan sonra koreograf ve dansçı olan Cris Juud ile California’nın Calabasas kentinde yapılan törenle 29 Eylül 2001’de, evlendi. Jennifer ile Judd, bir klip çalışması sırasında tanışmışlardı. Bu evlilik de 10 ay sürdü. Jennifer, boşanmak için kocası Judd’a 14 milyon dolar ödedi.

Jennifer ile Ben Affleck, “Jersey Girl” filminin çekimleri sırasında tanıştı.

Lopez, Judd’dan boşanmadan birkaç ay önce Ben Afflec’den 6.1 kıratlık pempe elmastan bir yüzük almıştı.

Eski dansçı eşi Cris Judd’dan ayrıldıktan sonra Ben Afflec ile birlikte olmaya başladı.

Ben Affleck, Jennifer Lopez ile birlikte olmaya başladığında, “Jennifer neredeyse bakire sayılır. Hayatında sadece 5 erkek olmuş. 30’lu yaşlarda bu kadar az ilişki yaşamış bir kadına az rastlanır. Jenifer, tanıdığım en temiz ve en ahlaklı kadın. Elbette bunlar Hollywood için geçerli. Bir kadın güveninize layıksa evlilik yüzüğünü taşımayı hak eder” açıklamasını yapmıştı.

Günübirlik ilişkilerin yaşandığı o alemde Ben Affleck’in Jennifer için yaptığı değerlendirme bir açıdan doğruydu. Ötekilerle kıyaslanınca, Jennifer “Neredeyse bakire” değil, “Tamamen bakire” sayılabilir.

Ben Afflec ile evlenmek için Jennifer, büyücülere muskalar yaptırdı, tarikatlara girdi ama evlilik gerçekleşmedi.

Jennifer Lopez ile Ben Affleck, Ocak 2004’te tamamen ayrıldı . Çünkü, Ben Afflec, Eylül 2003’te, İngiliz şarkıcı Leona Naess ile birlikte olmaya başlamıştı. Leona Naees, İsveçli nakliye devi Arne Naess’in kızı, Diana Ross’un üvey kızıydı.

Ben Affleck’in hediye ettiği 2 milyon dolarlık pırlanta yüzüğü de geri veren Jennifer’e peşini bırakmayan eski sevgililerinden ünlü rap şarkıcısı Puff Diddy, yeni yıl hediyesi olarak 750 bin dolar değerinde ucunda kalp olan bir kolye hediye etti. Fakat Jennifer, kendisi gibi Latin olan pop şarkıcısı olan Marc Anthony ile ilişkiye girdi. Pop şarkıcısı Marc Anthony, kâinat güzeli Dayanara Torres ile 3,5 yıldır evliydi ve iki oğlu vardı.

Marrc Anthony, kânit güzeli eşi Dayanara Torres’den, her ay 16 bin 500 dolar (yaklaşık 25 milyar lira) ödemek koşuluyla Mayıs 2004’te, tek celsede boşandı. İki villa ile son model otomobiller bayan Torres’e kaldı. Çocukları Cristian (3) ve Ryan (9)’ın velayeti de Torres’e verildi.

Jennifer Lopez ile Marc Anthony, 5 Haziran 2004 Cumartesi günü, Lopez’in Los Angeles’teki evinin bahçesinde sadece bir kaç yakınının katıldığı bir törenle evlendi.Jennifer’in evlenirken taktığı kolye, küpe, bilezik ve saç aksesuarlarının değeri 7 milyon dolardı.

Jennifer ile Marc Anthony, zaten 1999’dan beri tanışıyorlardı. 1999’da, “No Me Ames” adlı şarkıda düet yapmışlardı.

Evlendiği açıklanır açıklanmaz, Jennifer’in boşanması üzerine tahminler yürütülmeye başlandı. Kehanet olmaya da gerek yoktur. Jennifer Lopez’in evliliği mutlaka sona erdirtilecektir. O alemin kuralı öyle.

*

 
Toplam blog
: 27
: 4001
Kayıt tarihi
: 11.03.07
 
 

9 Eylül 1958, İspir/Erzurum doğumlu. İspir Lisesi (1980) mezunu. İstanbul Üniversitesi Yabancı Dille..