Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Aralık '17

 
Kategori
TV Programları
 

Jet Sosyete Dizisi Yayına Girmeden Kanal Değiştirdi

Jet Sosyete Dizisi Yayına Girmeden Kanal Değiştirdi
 

Saydım tam 3 yıl geçmiş aradan.

Gülse Birsel’e o kadar alışmışız ki gözümüz yıllardır onun projelerini bekliyor. Günün içinden, trendleri yakalayan, hayatın içerisinden gerçek karakterlerle, esprileri ile tatlı ısırıklarla güldüren usta kalem yeni projesi için geri sayıma girdi.

Yayın tarihi olarak Ocak ayı sonunu bekliyoruz.

Tabi bu bekleme sürecinde pek çok şeyin şekli şemali de belirlendi. Daha önce adı geçen kanal Kanal D idi şimdilerde ise kesin Star Tv kanalında yayına gireceği söyleniyor.

Bu son an çalımı Kanal D’nin canını yakacaktır!

Son yıllarda şiddetli kan kaybı ile izleyicilerini kendine bağlamayı başaramayan Kanal D, Jet Sosyete dizisini Star Tv’ye kaptırınca işler iyice nahoş oldu.

Yayın tarihi, yayın günü, para…. konu her ne sebepse bu konuda daha dirayetli ve uzlaşmacı olmasını beklediğim Kanal D ne yazık ki elindeki kuşu kaçırmış oldu.

Kanal D elinde bulunan Vatanım Sensin ve Arka Sokaklar dizilerinin sağlam reytinglerine bağlı yaşamak zorunda. Bu arada Mehmet- Bir Cihan Fatihi ile de reytinglerini düzelteceğini umuyorum.

Jet Sosyete Dizisi:

Kanal: Star Tv

Yapımcı: BKM Film

Yönetmen: Hakan Algül

Senaryo: Gülse Bilsel

Oyuncular: Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun

Öykü: Orta halli bir ailenin jet hızı ile sosyeteye girişi ile oluşan komik durumlar işlenecek.

Konunun kısa öyküsü bile kahramanların başına gelebilecekleri az-çok kestirmemize neden oluyor. Bu süper komedi ile Gülse Birsel ekranların gülen yüzü olmaya devam edeceğe benziyor.

Başarısını Star Tv kanalına aktarmaya karar veren ekip reytingleri toplamak için kolları sıvadı. Senaryo ve cast çalışmaları devam eden dizi için Ocak ayı başlarında sete çıkması bekleniyor.

Beklemenin kısa olmasını ümit edelim, tüm ekibe bol şans!

Hayatta çok beklemeden yaşamanız dileği ile…

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/eceeryazilari

https://www.facebook.com/dizisin

https://www.facebook.com/EceERFanClub

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..