Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Mayıs '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Jinekomasti ameliyatı sonrasında iz kalır mı?

Jinekomasti ameliyatı sonrasında iz kalır mı?
 

Jinekomasti Ameliyatı Sonrasında İz Kalır mı


Jinekomasti ameliyatı sonrasında tüm erkeklerin merak ettiği bir husustur bu izler. Genelde ameliyat olmadan önce kararı bu izler bile verir. Çünkü hiç kimse ameliyat olduğunun belli olmasını istemez.

Biz bu ameliyatlarda bunları bildiğimiz için ameliyatın izsiz geçmesi için elimizden gelenleri yapıyoruz. Ameliyat iz kalmadan yapılabilir. Bunu da şu şekilde sağlıyoruz. Meme başında ki kahverengi kısmı 360 derece olarak düşünün biz onun alt kısmından 180 derece kadar açıyoruz. Ve açtığımız yerde tam da siyah kısımla beyaz kısmın birleştiği noktadır. Bu kesişim yerinden kesi açıldığında ameliyat izi vücuda saklanmış oluyor.

Bu teknikler ve buna benzer birçok yöntem ile ameliyat izlerini her estetik ameliyatta olduğu gibi saklayabiliyoruz. Şu bilinmelidir ki kesi atılan yerde mutlak bir iz kalıyoruz. Yani orayı tedavi etmek ve o kısmı tamamen yok etmek şuan için teknolojik olarak pek mümkün değil. Ama yapılacak saklama tekniklerinin de olduğunu biliyoruz.

Jinekomasti ameliyatında liposuction ile bu işlem yapılırsa zaten herhangi bir iz kalması mümkün değildir. Ama kesi de açılacak ise, dediğimiz gibi bunu ustalıkla saklamakta bizim işimizdir. Ayrıca bir sahil de havuz da gibi açık yerlerde ameliyat olduğu anlaşılması mümkün değildir.

Bu yüzden iz yüzünden bu sorunundan kurtulmak isteyen hastalarımızın bu iz olayın pek fazla kafalarına takmalarını istemiyoruz. Tamamen basit ve kolay sonuçları de süper dir diyebilirim.

http://jinekomastiameliyati.net

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..