Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Aralık '20

 
Kategori
Astroloji
 

JÜPİTER & SATÜRN KAVUŞUMU

21 ARALIK 2020 JÜPİTER & SATÜRN KAVUŞUMU

20 yıllık yeni bir döngü başlıyor….

Ağır hareket eden gezegenlerin yaptığı transitler hayatınızda daha kalıcı etkiler bırakır.  Jüpiter&Satürn 20 yılda bir biraya gelir ve yeni bir döngüyü başlatır. Bu başlangıcı iyi değerlendirdiğinizde sonrasındaki 20 yılda bunun getirilerinden faydalanabilirsiniz.

Yükselen burçlara göre etkilediği hayat konuları;

Yükselen Koç Burçları: Sosyal alan, gruplar, derneklerin aktif olduğu alanda yeni bir döngü başlıyor. Daha çok insanlık için fayda sağlayacak işlerin içinde yer alabilir. Sosyal sorumluluk projelerine dahil olabilirler.

Yükselen Boğa Burçları: Kariyer alanında yeni döngü başlıyor. Yeni bir iş ya da bugüne kadar yaptıkları işlerin dışında bambaşka bir iş başlangıcı da olabilir

Yükselen İkizler Burçları: Farklı ülkeler, uluslararası konular, yeni eğitimler, yeni insanların hayatlarına çok daha fazla gireceği bir döngü başlıyor.

Yükselen Yengeç Burçları: Ortaklı, paylaşımlı konular hayatlarında daha aktif olabilir. Başkalarının kaynaklarından faydalanarak yeni bir düzen kurabilirler.  Özellikle finansal konularda yeni bir döngü başlıyor.

Yükselen Aslan Burçları: İkili ilişkilerinde yeni bir döngü başlıyor. Evlilik- iş ortaklığı gibi yeni bir başlangıç olabilir.

Yükselen Başak Burçları: Günlük rutinlerinin değişeceği yeni bir döngü başlıyor. İş alanlarında daha üretken ve orijinal fikirlerin açığa çıkacağı ve gelişimlerine katkı sunabilecek bir döngü.

Yükselen Terazi Burçları: Yaratıcılık, kendilerini daha keyifle ortaya koyabilecekleri yeni bir döngü başlıyor. Çocuk sahibi olmayı düşünenler için yeni bir başlangıç olabilir, yeni bir aşk gelebilir.

Yükselen Akrep Burçları: Aile, ev gibi konularla ilgili yeni bir döngü başlıyor. Ev alım-satımı, taşınma, yeni bir düzen kurma gibi gündemleri olabilir.  

  Yükselen Yay Burçları: Eğitim, iletişim, medya konularının aktif olacağı bir döngü başlıyor. Yeni bir kitap yazabilir, yeni eğitimlere başlayabilirler.

Yükselen Oğlak Burçları: Finansal konularda yeni bir döngü başlıyor. Maddi konuların aktif olacağı, işlerini geliştirebilecekleri bir döngü başlıyor.

Yükselen Kova Burçları: Bu döngüyü direk kendileri üzerinde hissedecekler. Kendilerini yeniden yaratabilirler.  Fiziksel, zihinsel ve ruhsal değişim dönüşümün başlayacağı bir döngü.

Yükselen Balık Burçları: Spiritüel konuların aktif olacağı yeni bir döngü başlıyor. İnsanlık için faydalı olacak çalışmalar içerisinde olabilirler. Kendi iç dünyalarını keşfedebilecekleri yeni bir döngü.

 
Toplam blog
: 21
: 389
Kayıt tarihi
: 23.10.20
 
 

Astrolojik danışmanlıklar ve eğitimler vermekteyim. Edindiğim deneyimlerden, Astrolojinin muazzam..