Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '17

 
Kategori
Astroloji
 

Jüpiter Akrep Burcunda Şans Getiriyor!

Jüpiter Akrep Burcunda Şans Getiriyor!
 

JÜPİTER 11 Ekimden itibaren 10 Kasım 2018'e kadar Akrep burcunda.

Her yıl Güneş sistemindeki en büyük Gezegen olan Jüpiter, bir burçtan diğerine geçerek 12 ay boyunca o burca büyük fırsatlar taşır.

Jüpiter büyüme ve genişleme demektir. Dolayısıyla bu yıl Akrepler için oldukça önemli bir dönem.

Büyük şans gezegeni Jüpiter ile hayatlarında bir çok önemli fırsat yakalama şansları artacak. 

Jüpiter içinde bulunduğu her durumu genişletme özelliğine sahip olduğundan dikkatli de olmakta fayda var. Çünkü bulunduğu her durumu ikiye katlar.

Akrep burcu arkadaşlara önerim; Bu döneme ruh halinizi düzgün tutmaya çalışarak olumlu bir şekilde girmeye çalışın. Ve kendinizi hep olumlu vibrasyonda tutmaya çalışın. Başınıza şans kuşunun gelip oturmasını beklemeyin. Karşınıza çıkabilecek tüm fırsatları iyi değerlendirmeye çalışın. Siz doğru adımları attığınızda mükafatını kat be kat alırsınız. 

Ayrıca iştahı açacağı için kilo alımına da dikkat.

Bunun dışında diğer burçlar için ise maneviyatın artacağı bir dönem başlayacak. Akrep burcu spirütüel konularla da alakalı olduğu için bu yıl içinde bu konular çok daha fazla gündemde olacaktır.

Herkesin doğum haritasında Akrep burcunun bulunduğu eve bolluk ve şans getirecek.

Mesela Ülkemizin 5. evinde ve 5. ev daha çok çocuklar evi diye geçer ama aynı zamanda Aşk hayatı, zevkler, şansla ilgili konular da demek... Yaratıcılığımızın artacağı bir dönem ayrıca... Bu sene yapılacak resim, sanat ve yazma ile ilgili girişimler kişiye çok büyük şans getirebilir. 

Tüm burçlar için karanlıkta kalan ve ilerlememizi engelleyen yanlarımızı anlamak, arınmak ve ilerlemek için de şifa gücü verecektir.

Akrep burcunun gölge yanları: hırs, intikam duygusu ve kıskançlıktır.  Dolayısıyla bu yönlerde bir büyüme de söz konusu... Dikkat etmemiz gereken şeylerden biri de bu. Çok fazla hırsa kapılıp kendimizi bloke edebiliriz dikkat!

 

Sevgiler tüüm kalbimden:)

Nur Demir

http://nrlstyle.blogspot.com/

https://www.facebook.com/NrlStyle/

 

 
Toplam blog
: 202
: 1460
Kayıt tarihi
: 10.11.16
 
 

Yaklaşık 20 yıldır Kişisel-Ruhsal Gelişim, EFT ve Kuantum Enerji ile ilgili araştırmalar ve çalış..