Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mayıs '15

 
Kategori
Futbol
 

Jürgen Klopp Fenerbahçe’ye mi geliyor?

Jürgen Klopp Fenerbahçe’ye mi geliyor?
 

Şampiyonluk yarışına kör topal devam etmeye çalışan Fenerbahçe, başına onca olay gelmesine rağmen hala yarışın içinde kalmaya devam ediyor.

Trabzon’da otobüsün kurşunlanması, Mersin’de takım otobüsünde köpekle bomba aranması, gittiği her ilde önce taşlanıp, sonra oyuncularına ana avrat küfür edilerek, ‘Vatan Haini’ ilan edilmeleri, takım üzerinde bir baskı oluştursa da, hala ayakta kalmaya çalışıyor.

Galatasaray maçını izlemeyenler, yapılan tartışmalara bir anlam veremeyebilir. Galatasaray-Gençlerbirliği maçında atılan golde kalecinin elini geri çekmesi, son saniyelerde kaleci ile karşı karşıya kalan Gençlerbirliği takım oyuncusu Stancu’nun topu kaleciye geri pası yapması(!) bile Fenerbahçe’nin yarışı bırakmasına yetmedi!

2011 yılında Fenerbahçe yapılan operasyonda, Sivasspor kalecisi 7 ay niçin hapiste yatmıştı?

Fenerbahçe’den hatalı gol yedi diye!

Ya Gençlerbirliği takımının kalecisi?

O da hapis yatacak mı?

Neyse bunlar ülkemizde normal(!) olaylar. Gençlerbirliği takımının karşısında Galatasaray yerine Fenerbahçe olsaydı ne olurdu? Hemen savcılar faaliyete geçer, basına asılsız haberler sızdırılır ve Fenerbahçe’nin İlhan Cavcav’a 50 milyon lira(!) verdiğini yazarlardı. İlhan Cavcav’a bu parayı niçin aldın diye sormazlar ama Fenerbahçe’nin tüm yöneticileri ve oyuncuları tutuklanıp, içeri tıkarlardı.

Biz gelelim asıl konumuza Fenerbahçe sezon bitmeden, yetersiz hocası İsmail Kartal ile yollarını ayıracağının işaretini verdi. Önümüzdeki yıl Fenerbahçe’nin başına büyük ihtimalle Dortmund’un başında tarih yazan Jürgen Klopp’u getirme hazırlandığı basına yansıdı.

Peki, Jürgen Klopp başarılı olabilir mi?

Bence disiplinli ve iyi çalışan bir takım, hele hele Fenerbahçe gibi üst düzey futbolcuların bulunduğu bir takımda Jürgen Klopp’un başarılı olmaması için bir neden yok.

Çocukluğundan beri Alman disiplini ile yetişen ve futbolun içinde her türlü başarıyı yaşamış bir teknik adam ve eski bir futbolcu olan Jürgen Klopp Fenerbahçe için biçilmiş kaftan gibi görünüyor.

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..